Wiejskie Kociambry-zamykamy wątek ,jesteśmy w nowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 04, 2012 14:58 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Iwuś trzymaj się będzie dobrze! Prezes da radę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A tak swoja droga to jak nie urok to... :roll:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 04, 2012 14:59 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Bardzo bym chciała żeby było tak jak Wy myślicie
nawet nie Wiecie jak bardzo bym chciała :roll:
Przecież to nie może być tak jak z Ebisiem

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw paź 04, 2012 14:59 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

On się przytula, bo wie, że jest w najlepszym miejscu, z najbliższą Osobą, wie, że jest bezpieczny,bo zrobisz wszystko, zeby mu pomóc.
Nie umiem nic mądrego poradzić, to dr Ola go ogladała, ja tylko bede trzymac kciuki, żeby cokolwiek to jest, było operacyjne i żeby Dartuś szybko wracał do zdrowia :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw paź 04, 2012 15:00 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ja też mam nadzieję że będzie dobrze :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw paź 04, 2012 15:01 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

maggia pisze:Iwuś trzymaj się będzie dobrze! Prezes da radę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A tak swoja droga to jak nie urok to... :roll:

Prezes ,uwielbiam jak Go tak nazywasz :)
no uroków to mamy zanadto
nawet już nie mam silły tego wszystkiego opisać

Kociama

Post » Czw paź 04, 2012 15:05 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

skaskaNH pisze:On się przytula, bo wie, że jest w najlepszym miejscu, z najbliższą Osobą, wie, że jest bezpieczny,bo zrobisz wszystko, zeby mu pomóc.
Nie umiem nic mądrego poradzić, to dr Ola go ogladała, ja tylko bede trzymac kciuki, żeby cokolwiek to jest, było operacyjne i żeby Dartuś szybko wracał do zdrowia :ok:

Zrobię co w mojej mocy Kasiu
Mam już dług w lecznicy a DR Ola to taki dobry człowiek jest
powiedziała że o koszty to się będziemy martwić potem,to taka ulga usłyszeć takie słowa
człowiek czuje że nie musi wpadac w jakąś rozpacz że Zwierzak ma pomoc nawet gdy jest żle z kasą
Rzuca kobieta wszystkie swoje ważne sprawy i leci na sygnale i to z daleka jechała
było mi głupio bo wiem że miała coś do załatwienia ale szybko oddzwoniła i powiedziała że już jedzie,Cudowny Wetrynarz z Wielkim Złotym Sercem
Trzymam się nadziei że to będzie operacyjne
bo nadzieja umiera ostatnia co Kasiu?

Kociama

Post » Czw paź 04, 2012 15:06 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

amyszka pisze::( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

To chyba jakas kara amysiu za ten mój wczorajszy śmiech :roll:
Dzięki za kciuki
ucałuj Chłopaków ode mnie mocno

Kociama

Post » Czw paź 04, 2012 15:18 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Za operacyjnego guza :ok: :ok: :ok: :ok: , za udaną operację :ok: :ok: :ok:
Mocno, mocno trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw paź 04, 2012 17:45 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Kociamko, ja tylko moge dodac swoje skromne kciuki i cieple mysli
Za Dartusia- bedzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw paź 04, 2012 18:39 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Kociama pisze:
amyszka pisze::( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

To chyba jakas kara amysiu za ten mój wczorajszy śmiech :roll:
Dzięki za kciuki
ucałuj Chłopaków ode mnie mocno

Kociamko co za bzdury opowiadasz :twisted: Czy mamy tylko płakać i czekać na kolejną katastrofę ? NIE ! Nie możesz tak mówić i myśleć !
Jest takie powiedzonko -" lepiej żartować niż chorować "... i tego się trzymaj 8)
Śmiech to zdrowie - a Tobie to bardzo potrzebne :ok: Nie żałuj sobie i choćby przez łzy ,ale szczerze - śmiej się kiedy tylko możesz ! Za to nie ma żadnej kary :P
Od samych smutków to tylko choroby się biorą ,więc nie miej wyrzutów sumienia za odrobinkę radości :1luvu:
Buziaki i trzymaj się ,a my już kciuki trzymamy i pazurki i łapki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Chłopaków ucałuję :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw paź 04, 2012 19:55 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Iwuś teraz mi okropnie wstyd, tak mnie wspierałaś ten cały czas a ja nawet nie miałam pojęcia co się u Ciebie dzieje. 3mam kciuki za jutro, żeby guz okazał się czymś wyleczalnym i żeby wszystko się udało. Zdrówka i sił dla Ciebie i mamy. Cierpliwości dla dużego. 3majcie się tam dzielnie, musi być dobrze. Musi!
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Czw paź 04, 2012 20:38 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

:ok: :ok: :ok: za Dartusia - niech szybko zdrowiej po operacji :ok: :ok: Bo innej wersji nie przewidujemy - tylko "I żyli długo i szczęśliwie i dobrze im się działo".
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 04, 2012 21:45 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Musi być dobrze, nie ma innej opcji :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw paź 04, 2012 22:02 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

A ja dopiero teraz przeczytałam. Na szczęście jakaś intuicja mnie tchnęła i zadzwoniłam do Iwonki... I już wszystko wiem...
Też trzymam kciuki najmocniej jak się da!
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
To może rzeczywiście jakieś ciało obce i uda się je wyłuskać jutro.

!
:ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Ucałuj Dartusia!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt paź 05, 2012 6:43 Re: Jutro operacja Dartusia :(-prosimy o mocne kciuki

Dartusiu trzymaj sie bardzo mocno, ja tu trzymam z moimi Gagatkami kciuki i pazurki zaciśnięte!
Musi być dobrze, nie ma innej opcji!
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]