Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Anakonda ma niedużą i ruchliwą głowę, co daje wrażenie podrostka. Dorosła jest na pewno ale 1,5 roku to raczej max. Nie jest dominantką ale umie swoje wyegzekwować![]()
OKI, czy masz jakieś uwagi co do żywienia przez mnie tymczasów?
KubaTST pisze:13 w piątek się przydaje, bo podobno trzeba czarnego kota pogłaskać to się pecha mieć nie będzie![]()
![]()
OKI pisze:alix76 pisze:Anakonda ma niedużą i ruchliwą głowę, co daje wrażenie podrostka. Dorosła jest na pewno ale 1,5 roku to raczej max. Nie jest dominantką ale umie swoje wyegzekwować![]()
OKI, czy masz jakieś uwagi co do żywienia przez mnie tymczasów?
Niech mnie ręka boska broni![]()
Ale wiem jak to jest z Anakondami - łyknie taka jakiegoś pingwina i już nie jest smukła
Wyga pisze:Dzisiaj rano od TZ'a usłyszał: No stary. Liczymy na Ciebie, pamiętaj!
solarie pisze:Wyga pisze:Dzisiaj rano od TZ'a usłyszał: No stary. Liczymy na Ciebie, pamiętaj!
Oby w takim razie męska solidarność podziałała i Al nie wyciął wam żadnego numeru na ostatniej prostej.
Wyga pisze:solarie pisze:Wyga pisze:Dzisiaj rano od TZ'a usłyszał: No stary. Liczymy na Ciebie, pamiętaj!
Oby w takim razie męska solidarność podziałała i Al nie wyciął wam żadnego numeru na ostatniej prostej.
Nawet boję się o tym myśleć, tak bardzo chciałabym aby być ucięty i zdrowy na dłużej...
solarie pisze:Wyga pisze:solarie pisze:Wyga pisze:Dzisiaj rano od TZ'a usłyszał: No stary. Liczymy na Ciebie, pamiętaj!
Nawet boję się o tym myśleć, tak bardzo chciałabym aby być ucięty i zdrowy na dłużej...
Więc nie myśl, bo na pewno będzie dobrze.
Wyga pisze:A co pomaga w niemyśleniu? Zakupy! Dla kogo zakupy? Dla kotów!![]()
Po tym jak nawiązała się dyskusja o furminatorach, zajrzałam na allegro i ceny mnie zauroczyłyNie wiem tylko jaką wielkość..
Wyga pisze:A jakie masz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 349 gości