A ja byłam u kotów na mieście i złapałam ciężarną kotkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Braciszek Tymusia po zabiegu ok bawi się apetyt ogromny jest w porządku za 9 dni do z ciągnięcia szwów .![]()
A ja byłam u kotów na mieście i złapałam ciężarną kotkę![]()
![]()
jutro do weta na ciachnięcie .Bym musiała mieć dwie łapki bo z jedną to niezbyt bo do weta musze jechać 23kilasy to z jednym nie zbyt się opłaca , chociaż z kotką się opłaca
![]()
lidka02 pisze:Dzięki zawsze małych mniej a ja z tą klatką się zdychałam , i potem z kotem w środku a wiara jeszcze łaziła i patrza na mnie jak na zombi![]()
U mnie maluszek chory co zje to od razu go przeleci chudziutki i nie rośnie wszystkie go śmigły tylko on jeden jakiś karzełek .Jutro zabieram go do weta .Reszta małych po tabletkach kupa ok i ładnie jedza i dostały brzuszki
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Dzięki zawsze małych mniej a ja z tą klatką się zdychałam , i potem z kotem w środku a wiara jeszcze łaziła i patrza na mnie jak na zombi![]()
U mnie maluszek chory co zje to od razu go przeleci chudziutki i nie rośnie wszystkie go śmigły tylko on jeden jakiś karzełek .Jutro zabieram go do weta .Reszta małych po tabletkach kupa ok i ładnie jedza i dostały brzuszki
Lidziu u nas Rumcajsik tak 'przelatywał'Od kiedy dostaje Lipancrea (enzymy)10min przed jedzeniem przestał wydalac.Sraczka powoduje spadek wagi ciała w tempie ekspresowym...Spróbujcie mu to dac...Rumcio dostaje przed jedzeniem kilka ziarenek z kapsułki...Miał zab.wcghłaniania,chore jelita,wtrobe,trzusrtke.Nie dawaj mu tylko supporta...bo bedzie bardziej sraczkował
Kilka kapsułek moge rano Ci wysłac...
BOZENAZWISNIEWA pisze:testy mu robiłas na wirusówki,bo nie czytałam....Przy zab.wchłaniania jak ma rosnaćTo wysłac Ci kilka kapsułek ,czy nie.rano ide na poczte,więc daj znac...biedny maluszek..u nas białaczkowy Milus nie rósł,ale on miał białaczke i karłowatosc przysadkową...(za TM)
lidka02 pisze:Braciszek Tymusia po zabiegu ok bawi się apetyt ogromny jest w porządku za 9 dni do z ciągnięcia szwów .![]()
![]()
jutro do weta na ciachnięcie .Bym musiała mieć dwie łapki bo z jedną to niezbyt bo do weta musze jechać 23kilasy .Witaj Iwoo1
![]()
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Braciszek Tymusia po zabiegu ok bawi się apetyt ogromny jest w porządku za 9 dni do z ciągnięcia szwów .![]()
![]()
jutro do weta na ciachnięcie .Bym musiała mieć dwie łapki bo z jedną to niezbyt bo do weta musze jechać 23kilasy .Witaj Iwoo1
![]()
Kiedy łapałam moje małe, miałam jedną klatkę łapkę, który się złapał, dostawiałam drzwiczkami do transporterka i go przeganiałam tam i znowu łapałam kolejnego. Tak za jednym razem złapałam 3 koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 162 gości