Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:
Dzwoniła do mnie dziewczyna, która myśli o adopcji Łokera albo Rudzika. Ponoc już u nas była i z kimś na ten temat rozmawiała. Dzwoniła zapytac jak postępy w leczeniu. Chce jutro przyjechac po południu do chatki jeszcze porozmawiac. O której ktoś jutro wieczorem będzie?
The Szops pisze:Dzwoniła do mnie dziewczyna, która myśli o adopcji Łokera albo Rudzika. Ponoc już u nas była i z kimś na ten temat rozmawiała. Dzwoniła zapytac jak postępy w leczeniu. Chce jutro przyjechac po południu do chatki jeszcze porozmawiac. O której ktoś jutro wieczorem będzie?
Cookie1706 pisze:The Szops pisze:
Dzwoniła do mnie dziewczyna, która myśli o adopcji Łokera albo Rudzika. Ponoc już u nas była i z kimś na ten temat rozmawiała. Dzwoniła zapytac jak postępy w leczeniu. Chce jutro przyjechac po południu do chatki jeszcze porozmawiac. O której ktoś jutro wieczorem będzie?
Czy mówimy o siostrze Karoliny która adoptowała przeze mnie Papierka? Nazwisko Kmiecik![]()
Będę około 18:00.
The Szops pisze:Niestety nie pamiętam, pewnie dziewczyna się przedstawiła, ale siedziałam u weta, Oczko darł mi się na rękach i jakoś mi umknęłoNa pewno dziewczyna z chłopakiem i rozmawiali już o Łokerze i Rudziku.
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:The Szops pisze:
Czy mówimy o siostrze Karoliny która adoptowała przeze mnie Papierka? Nazwisko Kmiecik![]()
Będę około 18:00.
Chyba nie Marlenko do siostry Karoliny pisałam na fb moze odezwiji się do niej Ty, jak na razie nie napisała ale pisała na fb że chce adoptować kociaka.
asiek_i_boguś pisze:- Misiek jest okropny, nie da do siebie nawet podejść, nie dałyśmy mu rady podać Metacamu
The Szops pisze:Uwaga na Berta, bo kradnie worki na śmieci i wkłada sobie do drapaka, po czym kładzie się w nich spac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, kasiek1510, Patrykpoz i 456 gości