Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:To niech wzywa sanepid, może Ci nadmuchać. Cholernie mi żal Wacusia, żeby mu tylko pomogli wreszcie. Kolejna narkoza, kurczę, jak to osłabia kota.
lidka02 pisze:Właśnie dużo tych narkozwet nie wie co grane bo mówi ze wszystko nie typowe .Jutro będe gadała z szefem niech zrobi coś konkretnie raz a dobrze , powiem o tych lekach co pisze Iwoo1 zobaczymy czy się nie zmarszczy .Oby w nocy nie było gorzej..
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Właśnie dużo tych narkozwet nie wie co grane bo mówi ze wszystko nie typowe .Jutro będe gadała z szefem niech zrobi coś konkretnie raz a dobrze , powiem o tych lekach co pisze Iwoo1 zobaczymy czy się nie zmarszczy .Oby w nocy nie było gorzej..
Lidziu napisz mi na pw co z Wacusiem się dzieje...nie mam czasu czytać...wszystkiego,bo u mnie tez wesoło nie jest z Rumciem,chociaz Czarnuszek duzo lepiej się czuje...Lidka,jak on siedzi w klatce to moze się tak zachowywać..Daisy dostawała swirgla i Kizia..Kizia mi traci przytomnosc jak zamykam kontener i straszny ma wtedy slinotok...to moze byc ze stresu też...Ja nie wiem,dla mnie podawanie mu ciagle narkozy to jakis absurd-kot chory,i jeszcze go osłabiać...
ruda32 pisze:Lidka tu jest wątek o falowaniu skóry może coś znajdziesz viewtopic.php?f=1&t=15332&start=45
viewtopic.php?f=1&t=15332
http://www.weterynarz.com.pl/portal/for ... jcej-skory
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, egw, elmas, Majestic-12 [Bot] i 102 gości