Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:ja maluchom daje Biomill kitten, tez jest dosc drobny, cenowo jak RC (ja mam cene dla hodowcow)
w ubieglym roku zjadly worek 7,5 kg
a karmie nim od kilku lat juz, co rok znalezione maluchy
Pleiades pisze:Dzięki za wszelkie rady. Czyli RC ze względu na wielkość chrupek musi zostać
A Gerberki czysto mięsne jeszcze istnieją? Ja to kiedyś kupowałam szczurom, ale od kiedy posiadam dzieci to w sklepach nie widziałamA fajnie by było, sama miksować nie dam rady, bo nie mam czym
![]()
Na razie do wykarmienia jest mamusia głównie, to mięsko może wcinać pokrojone na kawałki
MariaD pisze:Nie wiem czy jeszcze są czysto mięsne. Mięso surowe wołowe można na początku skrobać nożem, kurczaka siekać na paćkę. Od 4 tygodnia będa rąbać małe kawałki bez problemu.
zabers pisze:Pleiades pisze:Dzięki za wszelkie rady. Czyli RC ze względu na wielkość chrupek musi zostać
A Gerberki czysto mięsne jeszcze istnieją? Ja to kiedyś kupowałam szczurom, ale od kiedy posiadam dzieci to w sklepach nie widziałamA fajnie by było, sama miksować nie dam rady, bo nie mam czym
![]()
Na razie do wykarmienia jest mamusia głównie, to mięsko może wcinać pokrojone na kawałki
Istnieją, 2 rodzaje - indyk i chyba kurczak (ale co to tego kurczaka, to głowy nie dam).
Pleiades pisze:Słuchajcie, z tego co rozumiem, dzisiaj lepiej kotki tej do sterylki nie karmić i nie poić, żeby jutro rano była na czczo, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 82 gości