Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 21:01 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

kotkins pisze:Alienor wklei, mówiła...ja tam nie widziałam,żebyś była blondynką! :mrgreen:

Komputerowo jestem ciemna jak tabaka w rogu blondynka - to oznacza stan wewnętrzny nie kolorystyczny, więc blondynki kolorystyczne nie mogą czuć sie obrażone

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob kwi 28, 2012 21:20 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Jeszcze nic nie dostałam.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie kwi 29, 2012 9:09 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Przepraszam chwilę mnie nie było. Zaraz poszukam maila Alienor......chociaż ja mam taki bajzel, ze pewnie nie znajdę. wyślę Kotkinsowi, bo jej adres znam na pamięć:-) I niech się martwi.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie kwi 29, 2012 9:29 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Neigh to ja wyślę komuś znającemu się, bo Młody Kotkins w Izraelu grzeje siedzenie...i nie ma mi kto zrobić.

Wyślę Alinor, jak się pojawi...poproszę maila na pw.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie kwi 29, 2012 10:50 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

http://imageshack.us/photo/my-images/98/dsc1094o.jpg/

Koty z Narnii to dziecko najslicniejse:-)

Kurde powalają mnie miałkuny. Są niewiarygodnie przemawiające:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie kwi 29, 2012 12:28 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

To moje najukochańsze. Typowy facet:poje, pośpi, pobiega, pomruczy... :)

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Nie kwi 29, 2012 13:21 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

mnie tam srodkowe zdjecie powala. absolutnie rozkoszne spojrzenie i pregi, pregi :1luvu: :1luvu:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie kwi 29, 2012 13:29 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

alma_uk pisze:mnie tam srodkowe zdjecie powala. absolutnie rozkoszne spojrzenie i pregi, pregi :1luvu: :1luvu:

Środkowe tyż pikne. Takie 'w sobie' dorodne znaczy.

Ale to najukochańsze jakoś najbardziej do mnie akurat przemawia. Jakby miała dla siebie, to bym to pierwsze brała. Ma prześliczną gębusię:-)

Obrazek

Neigh

Post » Nie kwi 29, 2012 14:56 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

no przeca ja tyz patrze pod siebie ze tak powiem :wink: i do mnie przemawia drugi rozkoszniak. kocham pregusy o takim spojrzeniu. przyszle kocie marzenie bedzie wlasnie takie. szare, pregowane, moze byc wysrebrzone lekko, z zielonymi oczami.
tako rzecze ja. hawk. :mrgreen:
no chyba ze Tz postawi na swoim, on chce rude pregowane :evil:

alma_uk

Post » Nie kwi 29, 2012 16:35 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Takie tyż będę miała, ino pod koniec roku.

KOTY Z NARNII

Post » Nie kwi 29, 2012 17:44 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

w tym roku to sobie moge popatrzec jeno :mrgreen:
pierwsza bedzie woliera, nasz priorytet jesli chodzi o wygody kotow. bo taras to jednak nie to samo :wink:

alma_uk

Post » Nie kwi 29, 2012 20:05 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

A patrz se do woli, jeno pamiętaj, że ja WAS już poznałam i nie jesteście dla mnie pierwsze, lepsze ludzie. :D Robicie więcej dla kotów niż niektórzy hodowcy dla swoich utytułowanych pupili. W tamtym roku oddałam kotkę za darmo do domu, gdzie mieszka mój jeden kot, bo wiedziałam, że będzie jej dobrze. Pieniądze nie są najważniejsze, aby starczyło na karmę, mięsko, jakieś badania w razie potrzeby, szczepienia.

KOTY Z NARNII

Post » Nie kwi 29, 2012 22:11 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Alienorku-poszło.

Jeeee...(jak mawia Amelka) -STASIEK JEST PRZECUDNOŚĆIOWY!!!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 30, 2012 7:59 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Stanisław jeszcze nie wygląda.........on jest wyciachany - w sensie gdzie popadło. Ma straszne sfilcowane, brązowawe byleco. Ale wyobraźcie sobie jak on odrośnie i się zaświeci..........uuuuuuuuuuh.

Generalnie jest chłopak boski. 200 % kuwetkowy, wszystkożerny, na imię reagujący, mądry, niesamowicie wrecz miziasty Ma ponoć lekkie tendencje do ustawiania kocich chłopaków - no ale kastrowany byl z miesiąc temu, tak? to co w tym dziwnego?

Obrazek

Neigh

Post » Pon kwi 30, 2012 10:34 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Dziewczynki,
pozwolę sobie tak z innej beczki :)
Może ktoś z Was zna DOBREGO alergologa w Warszawie. Takiego co by testy zrobił i ocenił OBIEKTYWNIE czy pacjent ma alergię czy nie ma, a jeśli faktycznie ma to jak wielką i na co ?
Z góry serdeczne dzięki za informację :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]