Georginia, staram sie nie wierzyc we wszystko co mowi google, bo faktycznie wyszlo by ze nie tylko koty ale i ja jestem umierajaca

dzieki raz jeszcze!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:no przecież Ci mówiłam o tym tasiemcu! Spoko-oko, Milbemax działa na tasiemca też
klempusia pisze:Georg-inia pisze:no przecież Ci mówiłam o tym tasiemcu! Spoko-oko, Milbemax działa na tasiemca też
mowilas, mowilas. pierwsze co powiedzialam pani doktor, to ze tak mowilas:) a powiedz mi prosze Doktor Georginio czy ten tasiemiec to wyjdzie, czy zostanie w Lucku na wieki?
Georg-inia pisze:klempusia pisze:Georg-inia pisze:no przecież Ci mówiłam o tym tasiemcu! Spoko-oko, Milbemax działa na tasiemca też
mowilas, mowilas. pierwsze co powiedzialam pani doktor, to ze tak mowilas:) a powiedz mi prosze Doktor Georginio czy ten tasiemiec to wyjdzie, czy zostanie w Lucku na wieki?
proszę mnie nie imputować nieposiadanych tytułów![]()
tasiemiec wyjdzie, albo jako człony albo w formie kupy z przetrawionym robalemmógł połknąć muchę oczywiście. Mogłaś też przywlec na sobie jakąś niedorozwiniętą umysłowo pchłę - i wystarczyło. Tylko, błagam, nie pytaj teraz, czy masz w domu pchły
Nie masz!
klempusia pisze:
zeby jeszcze tak obok siebie mogly spac. stykajac sie f-u-t-e-r-k-a-m-i-i-i-i-i .....
Magija pisze:moje zaczęły się stykać futerkami po 5 latach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 33 gości