Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob mar 03, 2012 16:18 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

O.... jako pomyślę o tym "od worka" to mnie trzęsie :evil:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon mar 05, 2012 2:46 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Miziaki dla białasków i lecę do łóżka :mrgreen:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon mar 05, 2012 10:46 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Atomek taki wystraszony w lecznicy w domu wiedzie prym w psotach.Dzisiaj spod dywanu wystawał mu tylko ogon na który polował Lord,były już pozrzucane serwetki,walające się wszędzie buty w których chłopcy jeżdżą po całym przedpokoju.Tuptuś to w ogóóle jest bezproblemowy przez swoją głuchotę i zupełnie nie boi się niczego i nikogo.Słodkie rozrabiaki.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon mar 05, 2012 11:07 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Oj słodkie, słodkie :1luvu:
Za domek :ok:

dana.b

Post » Wto mar 06, 2012 17:38 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Dziś jeszcze nikt tu nie zaglądał 8O
Do góry chłopaki!Domku szukamy :ok:

dana.b

Post » Wto mar 06, 2012 18:17 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

no to ja też zaglądam :wink: i przypominamy światu o chłopakach! :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto mar 06, 2012 19:53 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Chłopaki dzielne są ,telefony bywaja lecz jak ludzie usłyszą o tym ,że dwa w tym jeden głuchy ,wizyty Pa i umowa to jakoś cisza zalega.To moje kochane dzieciaki i dom musi być lepszy niż mój i do tego bezpieczny.Czasami mam wrażenie patrząc na to wszystko i znajomi mi mówią ,że mam za wysokie wymagania.Mówią ,ze kto słyszał o zabezpieczaniu okien ,że na głowę upadłam,że kot musi wychodzić itp.Niestety mam inne zdanie widzę leżące koty na ulicy ,widziałam kota który złamał kręgosłup i żuchwę skacząc z 2 pietra na beton i nigdy tego nie zapomnę.Po prostu boję się szczególnie o Tuptusia który z kolei niczego sie nie boi.

horacy 7

Post » Wto mar 06, 2012 20:01 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Białaski muszą mieć domek idealny - dobrze, ze tak je przesiewasz.

I cały czas wierzę, że go znajdą :ok: :ok:
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro mar 07, 2012 9:34 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Mnie najbardziej wkurza pogląd że kot musi wychodzić na dwór, pytam po co????
Jeśli nigdy nie wychodził to mu tego nie brak, nie wie co traci :wink: i jest szczęśliwy a przede wszystkim bezpieczny i zdrowy.
Zabezpieczenie okien to faktycznie dla niektórych problem.
Wg mnie to wcale nie wygórowane wymagania przy 2 małych psotnych rozbrykanych kociakach w tym jeden niepełnosprawny.
One są przecież cudem ocalone, muszą mieć kochający bezpieczny odpowiedzialny dom i za taki trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro mar 07, 2012 9:56 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Chociaż nie będę się czuła jak nawiedzona wariatka po waszych wpisach. :mrgreen: Chłopcy dzisiaj dali popis sprytu ,najprawdopodobniej zaś sam Atomek zbił powieszony w drzwiach taki dzwoneczek z Zakopaneho,były trzy dzwonki dwa są zbite i nadal wiszą.Zastanawiam się jak on to zrobił a wiem ,że zawsze on wpędzał je w ruch,siedząc na koszu za szafką i wkładając łapkę przez szczelinę między drzwiami i scianą.tuptuś zaś śpi zawsze ze mną w łóżku i o 5 chce jeść wtedy zaczyna zrzucać przedmioty i oznajmia czas wstawać chce papu. :P

horacy 7

Post » Śro mar 07, 2012 20:09 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Ja Ci powiem Basiu, że też mam jedną niewyjaśnioną zagadkę odnośnie zniszczeń :evil:

Zbita lampa sufitowa.. tak, tak lampa podwieszana do sufitu.

Wyjechaliśmy jakoś w połowie roku na weekend i futra zostały same. Jak wróciliśmy to naszym oczom na stoliku kawowym na środku pokoju leżały kawałki szkła z lampy sufitowej :roll: ja wiem, że one skaczą, codziennie obserwuję te gonitwy, ale żeby tak wysoko 8O Niedaleko stoi kanapa, nie wiem czy skoczyły z kanapy... No ale żeby rozbić taką lampę to trzeba siły.. Nie ma pojęcia :roll: Biorę pod uwagę jeszcze, że może ona po prostu sama pękła, jakiś wadliwy egzemplarz ...

No nic, zagadka nie została wyjaśniona :|

Dobrze, że przynajmniej nic im się nie stało bo to jednak szkło leciało :roll:
po_prostu_kaska

Post » Śro mar 07, 2012 22:35 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

po_prostu_kaska pisze:Ja Ci powiem Basiu, że też mam jedną niewyjaśnioną zagadkę odnośnie zniszczeń :evil:

Zbita lampa sufitowa.. tak, tak lampa podwieszana do sufitu.

Wyjechaliśmy jakoś w połowie roku na weekend i futra zostały same. Jak wróciliśmy to naszym oczom na stoliku kawowym na środku pokoju leżały kawałki szkła z lampy sufitowej :roll: ja wiem, że one skaczą, codziennie obserwuję te gonitwy, ale żeby tak wysoko 8O Niedaleko stoi kanapa, nie wiem czy skoczyły z kanapy... No ale żeby rozbić taką lampę to trzeba siły.. Nie ma pojęcia :roll: Biorę pod uwagę jeszcze, że może ona po prostu sama pękła, jakiś wadliwy egzemplarz ...

No nic, zagadka nie została wyjaśniona :|

Dobrze, że przynajmniej nic im się nie stało bo to jednak szkło leciało :roll:

Mając koty są zagadki niewyjaśnione. :P

horacy 7

Post » Czw mar 08, 2012 12:34 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

A może w tym świątecznym dniu jakaś Pani wypatrzy dwupak dla siebie? :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Pt mar 09, 2012 9:04 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ksb pisze:A może w tym świątecznym dniu jakaś Pani wypatrzy dwupak dla siebie? :D

Nikt chłopców nie wypatrzył chyba dwupak przeraża.

horacy 7

Post » Pt mar 09, 2012 9:17 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Ja miałam wczoraj zapytanie z tablica.pl o chłopaków.
Czy ogłoszenie aktualne i gdzie mieszkają. Odpisałam i cisza. Jak rozumiem z Tobą Basiu pani sie też nie skontaktowała :(
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]