Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Maleństwo bardzo lubi siedzieć na rękach,jak biorę ją na ręce (ma bardzo przyjemne futerko w dotyku) to jest problem żeby cokolwiek zrobić, łazi za człowiekim i piszczy,
gdy rano daje kotom jeść, Bella z Melą plączą się pod nogami a Rysia siedzi i tylko macha łapką, jakby chciała powiedzieć tu jestem, tu i jestem taka głodna.
smarti pisze:no właśnie.
a mój wet "samouk ,bez papierów",jak już dawno odkryto, twierdzi że trzeba dwa razy dz.
chyba mu nie wierzę..
joanna3113 pisze:To mam atrakcje od rana Zoja wlazła na szafę( nie wiem jak się tam dostała) i nie mogła zejść, dopiero jak przytargałam stół udało jej się zejść.
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:To mam atrakcje od rana Zoja wlazła na szafę( nie wiem jak się tam dostała) i nie mogła zejść, dopiero jak przytargałam stół udało jej się zejść.
Nie mogła zejść?nie wierzę - niezła z niej manipulantka, minął jedynie tydzień
moja Duża też absolutnie NIE UMIE zeskoczyć z szafy, gdy jestem w domu, miauczy cienkim przeraźliwym głosikiem pokazując swoją wielką rozpacz. Natomiast gdy MA interes, a mnie nie ma w domu to bez problemu zeskakuje.
joanna3113 pisze:Pierwsza strona gotowa, niektóre zdjęcia sa do zmiany ale zobaczymy jak wyszły zdjęcia.
smarti pisze:dziś była Jus-wszystko ustalone.
poszło do Ciebie żarełko-powinno wystarczyć spoko na miesiąc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 237 gości