Moderator: Estraven

MartaK pisze:Aha, no i jeszcze w piwniczce był dzisiaj pan fotoreporter z "Głosu Wielkopolskiego", w którym jutro ma się ukazać materiał o naszych kotach. Pozował głównie Radek, Maja i Kiki - mam nadzieję, że ładnie się uśmiechali i nie mieli pietruszki w zębachJutro się okaże
itaka pisze:A Radziu jedzie na DT

kinia098 pisze:Jak w temacie
Poznań dla psa na ul. Rynek Jeżycki
a Toruń... raczej pod Toruniem: miejscowość Rogówko dla kota
Obydwie sprawy dość pilne, szczególnie dla psa, bo domek przez tel. fajny i czeka już 2-3 dni na znak a nikogo do wizyty nie ma
Pod Toruniem ludzie z maili ok ( pomijając błędy ort.), ale wspominali coś o ulicy i dlatego bez PA się nie obejdzie !
MartaK pisze:itaka pisze:A Radziu jedzie na DT
JedzieWstępnie jesteśmy z marinellą umówione na środę lub czwartek na dowiezienie chłopaka.
A propos - czy ktoś mógłby mnie wesprzeć transportowo??? Chodziłoby o przewiezienie Radka z Os Pod Lipami na Rataje, do marinelli właśnie - w środę lub czwartek, to jest jeszcze do dogadania, w godzinach najpewniej wieczornych (po 18:00).

MartaK pisze:Zorlis, wysłałam priv![]()
Zawiozłam dzisiaj Kolę do jego nowego domu![]()
Trzymajcie kciuki, żeby chłopak ładnie się zaaklimatyzował. Pożegnałam go usadowionego w kątku, płaczącego żałośnie nad swoim losem. Pani Aleksandra, jego nowa opiekunka, jest jednak przygotowana na ciężki pierwszy okres i obiecała wykazać duuużo cierpliwości i zoruzumienia
Trzymaj się, kocie, jesteś mądry i dzielny, a jaki kochany
Życzę ci, żebyś nie musiał już więcej szukać domu 
kasia_5000 pisze:Polanka pisze:kasia_5000 pisze:
GRAFIK 09.01-15.01.2012
PKP
pn. -
wt. - MartaK
śr. - MartaK
czw. - MartaK
pt. - Jarka
sob. - merka_85
ndz. - LunaKlara/ Polanka ?
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. - MartaK
śr. - Małgocha Pe
czw. - MartaK
pt. - Małgocha Pe
sob. - Małgocha Pe
ndz. - LunaKlara
PKS
pn. - miki27
wt. - MartaK
śr. - miki27
czw. - MartaK
pt. - miki27
sob. - Małgocha Pe
ndz. - LunaKlara
Będę dzisiaj na PKP i mogę nakarmić koty.
Ten grafik dot. tyg., który się rozpoczął.
Polanka, czy w ndz 15.01 też możesz nakarmić koty na PKP?
Czy ponownie wpisać ndz jako Twój stały dyżur, czy może jakiś inny dzień?
Mulesia pisze:Dziewczyny. Wiem, że jesteście zajęte, ale może któraś jest w stanie pomóc?
Potrzebna wizyta przedadopcyjna dla psa w Poznaniukinia098 pisze:Jak w temacie
Poznań dla psa na ul. Rynek Jeżycki
a Toruń... raczej pod Toruniem: miejscowość Rogówko dla kota
Obydwie sprawy dość pilne, szczególnie dla psa, bo domek przez tel. fajny i czeka już 2-3 dni na znak a nikogo do wizyty nie ma
Pod Toruniem ludzie z maili ok ( pomijając błędy ort.), ale wspominali coś o ulicy i dlatego bez PA się nie obejdzie !
merka_85 pisze:MartaK pisze:itaka pisze:A Radziu jedzie na DT
JedzieWstępnie jesteśmy z marinellą umówione na środę lub czwartek na dowiezienie chłopaka.
A propos - czy ktoś mógłby mnie wesprzeć transportowo??? Chodziłoby o przewiezienie Radka z Os Pod Lipami na Rataje, do marinelli właśnie - w środę lub czwartek, to jest jeszcze do dogadania, w godzinach najpewniej wieczornych (po 18:00).
Ja jadę!!! i koniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maniek19, Meteorolog1 i 77 gości