OK, więc piszę co następuje

Pani vet, jak zobaczyła sierścia od razu powiedziała "ale piękny syberian" więc mąciwody mówiące o dachowcu niech się teraz wstydzą

Kotek czyściutki, zdrowy, dostał Nobivac TRICAT TRIO i za 4 dni ma dostać coś na odrobaczenie, ale nie mogę się doczytać, jakieś vetincośth
Pani mnie uświadomiła, że kot może spać na poduszce dziecka, ale robale mu nie grożą, ale jak nie jestem pewny, to mogę badać kał lub też wnikliwie przyglądać się kociej kupie. Generalnie sporo się potwierdziło informacji, które dostałem od Was, za co dziękuję. Panią vet zdziwiło jednak tylko pojęcie gryzaka dla kotka, a ktoś coś o tym chyba pisał.
Więcej zdjęć niebawem, chętnie mojego SYBERIANA

wystawię na pochwały i wzdechy zachwytu

Za wszystko zapłaciłem 60 zł więc chyba w normie.
Pani Vet powiedziała, że najlepsza jest karma sucha, ma wszystko, co niezbędne, ale sam nie chciałbym całe życie wcinać schabowego, więc będę mu urozmaicał

Ten wątek został stworzony dla rozwiania kilku wątpliwości dotyczących wychowywania sierścia , nie tylko żywieniowych, czy chęci się nim pochwalenia, to tak na marginesie dla vailet.
Nie czuję się objechany, raczej rozbawiony. Kot nie jest kwestią mojego honoru w obronie którego oddam życie

Jest radością dla moich dzieci i potrzebą uwrażliwienia ich na otaczającą nas przyrodę.
No i muszę przyznać, że i ja strasznie go lubię, jak np mrucząc zasypia na moim biurku, przy laptopie