novacianka pisze:nie nie nie, rozmawiałyśmy, wymiana maili była. może to, że uprzedziłam, że będzie mnie stać tylko na marketowe żarcie

no nic, ja ofertę w razie czego dalej podtrzymuję.
novacianka - no co ty !!! każda pomoc na wagę złota , kwestia transportu i kwestii co z 2 byłoby po 16.12. , jeśli nie znajdziemy nic innego bliżej z Dt albo tdt z dt zaraz po, znajdziemy transport , spokojnie zaszczyci cie 2 gdanskich kotow
Kwestia jest bardzo skomplikowana miau + FB razem (miau pewniejsze, ale moze cos z FB tez bedzie czekam na numery tel. zeby dogadac moze choc 1 kota.)
ponoc mamy tymczas do 4.12. w 3 city

musze dogadac telefonicznie, ta sama osoba moze finansowac 1 DT - 60zl miesiecznie !! i kastracja, ale to moze na cos innego np. szczepienia !
tdt , dt plus awaryjne z 3miasta (tych brak), transport, kasa --> ja pracuje , duzo, nawet bardzo, nie moge kozystac z netu w pracu, wszystlko zapisuje na kartce, ale i tak sie mieszam
Składka na paliwo niewykluczona - zobaczymy, evalla jedzie pociagiem , , ecrire bedzie jechac w pt rano samochodem, ale nie wiem czy kotow nie za duzo !!!!!!
Jezu - czuje ze wariuje powoli od natloku info

przejze watek musze jechac liczyc i karmic , bede dostepna za ok godzinke ! i jak cos bede odpowiadac