Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzia89 pisze:chyba go nie odbiore bo co mam zrobić;(
madzia89 pisze:Mąż powiedział że trzeba było go uśpić...może i ma racje
ewar pisze:Nie wolno usypiać zdrowego kota. A on jest zdrowy. Dostałaś rady, co zrobić.Rozłożyć płatność na raty, tak wiele osób robi, poza tym są bazarki, właśnie dzisiaj zrobiłam swój.
Kazia pisze:I trzymaj go w tym kubraczku, jak już Ci go tam ubiorą.
Nie zdejmuj, choćby udawał że zaraz umrze.
Dobry jest rękaw, ja robiłam, szczupłym kotom, kubraczek ze skarpetki...dziura na ogon, 4 dziury na łapki i pilnowałam ściągacza przy szyi bo trochę zjeżdżać lubi. Można gumkę wciągnąć, nie za ciasną.
madzia89 pisze:ewar pisze:Nie wolno usypiać zdrowego kota. A on jest zdrowy. Dostałaś rady, co zrobić.Rozłożyć płatność na raty, tak wiele osób robi, poza tym są bazarki, właśnie dzisiaj zrobiłam swój.
Właśnie przyjechałam z banku-musiałam najpierw konto internetowe założyć. Na jutro będzie gotowe. Muszę zdjęcia porobić i postaram się wystawić. Ale nawet do tego głowy juz nie mam
kameo pisze:madzia89 pisze:ewar pisze:Nie wolno usypiać zdrowego kota. A on jest zdrowy. Dostałaś rady, co zrobić.Rozłożyć płatność na raty, tak wiele osób robi, poza tym są bazarki, właśnie dzisiaj zrobiłam swój.
Właśnie przyjechałam z banku-musiałam najpierw konto internetowe założyć. Na jutro będzie gotowe. Muszę zdjęcia porobić i postaram się wystawić. Ale nawet do tego głowy juz nie mam
a moze lepiej podaj konto weta i dochód bedzie wplacany z dopiskiem na pokrycie kosztów za twojego kota? jakos tak wiarygodniej będzie.
kameo pisze:a moze lepiej podaj konto weta i dochód bedzie wplacany z dopiskiem na pokrycie kosztów za twojego kota? jakos tak wiarygodniej będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot], sherab i 696 gości