Kociara82 pisze:mi tez to wystarcza, ale jak znam zycie-predzej czy pozniej ktos sie do tego doczepi, bo bedzie chcial ksero paragonow, faktur itp....

ludzie kochaja utrudniac sobie i innym zycie. Tak samo jak chodzi plotka wsrod tyskich karmicieli i osob zajmujacych sie pomocom kotom-ze Justynie ktos w 100% finansuje weterynarza, karme itp... Jak ja to uslyszalam to parsklam smiechem

100% sfinansowany wet? To czemu nadal dlug wynosi powyzej 1000 zl? Czemu Justa ledwo koniec z koncem wiaze? Wszystko latwo sprawdzic, jak ktos daje wiare tym durnym plotkom.
Ja kiedys na swoj temat tez uslyszalam jedna z durniejszych plotek: ze mam jakiegos bogatego sponsora, skoro stac mnie na takie drogie kosmetyki (od lat uzywam wylacznie oriflame). Sory, ale to wcale nie sa az takie drogie rzeczy, dla porownania niech sie niedowiarki przejda po firmowych sklepach kosmetycznych... Poza tym jako klubowicz mam znizke i prawo do korzystania z promocji wylacznie dla klubowiczow, no i nie kupuje codziennie mnostwa rzeczy. Sprawe juz wyjasnilam z osoba, ktora te bzdury na moj temat rozpuszczala tu i tam. To poprostu przyklad, ze jak znajdzie sie ktos o cos zazdrosny-to jest w stanie wymyslec najglupsze plotki, a jak trafia one na podatny grunt... to afera gotowa. Justa i tak juz przez idiotyczne plotki, calkowicie bezpodstawne, bez dowodu na ich poparcie musiala sie tlumaczyc na policji. Pamietacie sprawe z rzekoma kradzierza kotow od jednej z kolekcjonerek? Z tym ze jesli ktos chce dowodow-Justa nie ma nic do ukrycia.
Ja chyba faktycznie pogadam z administracja forum o obowiazkowym rozliczaniu sie, przynajmniej jesli chodzi o fundusze z bazarkow itp przeznaczonych na koty. Natomiast z bazarkow na pchlim targu, gdzie mozna wystawiac aukcje na prywatne potrzeby-zwolnilabym z tego obowiazku. Wlasnie po to, by w przyszlosci uniknac plotek, oszczerstw i oszustow

Z reszta w kwestii wydatkow na futrzaki u Justy: to nie ona trzyma kase w domu, juz dawno na niej lapki polozyly zwierzaki

to one dyktuja jej na ktorego futrzaka ile $$ ma pojsc

Ano niestety Sis,zazwyczaj tak jest,ze Ci uczciwi dostają po majtach
Na tyle Justę poznałam (żałuję,że na razie wirtualnie),ze wiem,ze to uczciwa osoba,że sobie od twarzy odsunie,żeby tylko kociaki miały
Justa to osoba,której na bank pomogę,jeśli tylko będę mogła sobie pozwolic na to,żeby pomagać,zresztą pisałam to juz zdaje się mnie
Też tego nie kumam ,w jaki sposób ktoś jej sponsoruje,skoro dalej jest dług i to prawie taki jak miesięczna pensja?
Moze ten ktoś kto rozpuścił tę plotkę ma ochotę Juście skasować ten dług? hmmmmm
A co do oriflame to na początku było to drogawe,a teraz ceny są w takim poziomie,że nawet ja sobie mogłam coś kupic,mimo,że z jednej pensji na trzy,sorry na 4 osoby(bo Misia jeszcze przeca nie?) żylismy
Ale widzisz Sis,ile osób na forum tyle opinii i zdań,że jednemu styknie to czy to ,a drugi będzie kopał ze trzy metry pod ziemią,żeby wykopać rzecz niemożliwą,niestety

Justi ucałuj mojego guru w kwestii bohaterstwa - Ozziego
Za domki dla słodziaków