Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 18, 2011 10:58 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu, a czy te osoby co tak dużo gadają i do tego głupio, pomagają tyle co Ty? Chyba nikt nie robi tyle dla tych biednych Zwierzaków co Ty, a do tego przecież wiemy jaka marna jest Twoja renta i ile kosztuje życie i leczenie tych biedaków. Ty sama nie zjesz a futerkom kupisz. I właśnie dlatego zasługujesz na pomoc, i nikt nam tego nie zabroni. Więc jak Cię pytamy co i jak to pisz prawdę bo i tak będziemy temat drążyć :) i nikt nie zabroni tym co chcą pomagać.
Dorciu Ty nie prosisz o pomoc, to my z własnej woli chcemy Ci pomóc za to co robisz. A zbiórka węglowa to już tradycja, a tradycję trzeba pielęgnować :D
Miłej niedzielki :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie wrz 18, 2011 12:19 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

welina pisze:
dorobella pisze:
welina pisze:To hieny,które żyją po to by ,dokuczyć,poniżać, wyssać krew-to im sprawia przyjemność i tym się karmią.

Tak welinko - to wampiry. Będziemy rzucać czosnkiem i kołkami osinowymi

Obrazek

Czosnek nie pomaga :mrgreen: :ryk: -takich wampirów w moim życiu było sporo.

Ale miejmy nadzieję,że pan Bóg nierychliwy,ale sprawiedliwy. Los bywa przewrotny i potrafi dokopać.

Znam sporo takich przypadków.
Ostatnio edytowano Nie wrz 18, 2011 12:29 przez dorobella, łącznie edytowano 1 raz

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Nie wrz 18, 2011 12:23 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Kochani jesteście .
Mało robię bo nie mam już na więcej możliwości ,a to co robię to sens mojego życia i tyle.
Finansowo jest kiepsko ,ale żyjemy :mrgreen:

a piec stoi jak stał i chwała mu za to ,chociaż jak by go nie było zrobiła bym dłuższy przedpokój i w końcu mój nie byłby przechodni. :twisted:
to moje jedno z wielu marzeń :wink:

OKI zaproponowała co by brzydaczkowi dać na imię Gandalf -Alfik ? to jest niezwykle kochane kociątko i pieszczoch z niego będzie niesamowity. :1luvu:

lubię czosnek :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 18, 2011 12:29 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Konkrety Dorotko.

Dzwoniłaś do zduna ? Ile naprawa ?

dorobella

Post » Nie wrz 18, 2011 12:33 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

jutro zadzwonię .

Straszą zimą ,najgorsze jest to że znów będę od przyjścia do wyjścia przy piecu siedziała ,se odpocznę :twisted:
jest niedziela ,może zmienimy temat na przyjemniejszy 8)

komu kotecka ,komu ?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 18, 2011 12:37 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorobella pisze:
welina pisze:
dorobella pisze:
welina pisze:To hieny,które żyją po to by ,dokuczyć,poniżać, wyssać krew-to im sprawia przyjemność i tym się karmią.

Tak welinko - to wampiry. Będziemy rzucać czosnkiem i kołkami osinowymi

Obrazek

Czosnek nie pomaga :mrgreen: :ryk: -takich wampirów w moim życiu było sporo.

Ale miejmy nadzieję,że pan Bóg nierychliwy,ale sprawiedliwy. Los bywa przewrotny i potrafi dokopać.

Znam sporo takich przypadków.

No złośliwa nie jestem :mrgreen: ,ale obserwuję 8) :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie wrz 18, 2011 13:03 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Gandalf super dostojnie,ale Alfik kojarzy mi się z ..... Alfem, który pożerał koty i miał 8 żołądków

A.L.F.- Alien Life Form- Obca forma życia

Kotecek śliczny,obca forma do niego nie pasuje ;)

Welinko, to nie złośliwość obserwatora,ale spokój sumienia, że sprawiedliwość istnieje :mrgreen:

dorobella

Post » Nie wrz 18, 2011 15:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

on dla mnie jak ufo :lol: jego spojrzenie ,pysio...kot z innej planety :mrgreen:
pobiegał po kuchni i teraz rozpacza bo znów w klatce .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 18, 2011 16:02 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Musze wam pochwalić ŚWIAT KARM :twisted: zamawiam u nich co jakiś czas ,teraz poprosiłam czy przy okazji zakupów nie mogli by mi dać troszkę próbek ,zawsze łatwiej by mi było :oops:
Żwirek doszedł ,w środku miałam zapakowane 2 próbki TROWETU PO JAKIEŚ 5 DKG 8O
żenada nie uważacie :?: :wink:
a może rozrzutność :?: zawsze mogli by dać jedną próbkę :mrgreen: z
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 18, 2011 16:09 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Paskudniaczek jest przecudny. I jaki waleczny :)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 18, 2011 17:04 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu, dziewczyny mają rację. Pierwsi do rzucania kamieniem zawsze są ci "bez winy". Zasada nożyc i uderzenia w stół.

Dorobelle - wysyłam PW.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Nie wrz 18, 2011 17:49 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

To czekam na przesyłkę i zrobię bazar.

dorobella

Post » Nie wrz 18, 2011 18:22 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

DZIEWCZYNY ,JA TO WSZYSTKO WIEM ,ALE WY NIE WIECIE CO JA CZUŁAM ,JA PRZECZYTAŁAM TYLKO SKRAWEK ALE WYSTARCZYŁO :oops: :cry:
DLATEGO PROSZĘ NIE RÓBCIE ŻADNYCH Z RZUTEK ,WĄTKÓW ,BAZARKÓW NA TEN CEL..PROSZĘ :oops: :cry:

i znów weekend minął ,pojeździłam troszkę na rowerze ,teraz powietrze takie fajne...namierzyłam kocią rodzinę chuda jak moja renta :|
kociaki ze 3m i kolorowa mama ,przy samych torach i niedozwolonym przejściu . :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 18, 2011 19:17 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:DZIEWCZYNY ,JA TO WSZYSTKO WIEM ,ALE WY NIE WIECIE CO JA CZUŁAM ,JA PRZECZYTAŁAM TYLKO SKRAWEK ALE WYSTARCZYŁO :oops: :cry:
DLATEGO PROSZĘ NIE RÓBCIE ŻADNYCH Z RZUTEK ,WĄTKÓW ,BAZARKÓW NA TEN CEL..PROSZĘ :oops: :cry:

i znów weekend minął ,pojeździłam troszkę na rowerze ,teraz powietrze takie fajne...namierzyłam kocią rodzinę chuda jak moja renta :|
kociaki ze 3m i kolorowa mama ,przy samych torach i niedozwolonym przejściu . :cry:

Jeżeli Dorotka prosi trzeba to uszanować. :ok: Bazarek jak ktoś ma fanty niech zrobi na kociaki,których u Dorci zawsze dostatek :mrgreen: A jak kogoś będzie stać na inną pomoc można prywatnie.Przecież jak pomaga przyjaciel -przyjacielowi nie musi wiedzieć o tym cała Polska.Po co pisać na Forum.To jest moje skromne zdanie.A,że Dorcię mam za przyjaciela (bo to babcia Kacperka ) to podrzucę jej Lajlę na wychowanie :mrgreen: :ryk: :ryk: :piwa: :smokin: Ja se nie mogę poradzić :strach:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie wrz 18, 2011 20:17 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Kochana po to, żeby wiedzieć ile trzeba jeszcze zebrać.

Zawistaniaków nie brakuje, przykre jest to, że część z nich lata do kościoła jako przykładni chrześcijanie :evil: Najpierw mielą ozorami, a potem, co inteligentniejsi pokapują się, że nie ładnie. Reszta do grobowej dechy nie pojmie, za tępe. Albo u bliźniego maleńką drzazgę ujrzą, ale ogromnego drzewa u siebie nie zauważą. Tak było jest i będzie.

dorobella

[poprzednia][następna]