Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 10, 2011 8:49 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Magda.T pisze:
po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Kasiu dziękuje bardzo może ktoś się zakocha to taki cudowny pies.Zosiu dzięki za tekst też cudowny i piękne imię Wenecja.

Basia, CatAngel zaraz zacznie ogłoszenia :ok:
Zrobiła już Misiowi (bo takie imię podesłała mi Asia) wydarzenie na FB :1luvu:

http://www.facebook.com/event.php?eid=236420433070314

Bardzo proszę wszystkich korzystających z FB o udostępnianie. Wiem, że forum kocie, ale pozwalamy sobie na wtrącenie bo sprawa pilna !!!

Udostepnilam, i wyslalam zaproszenie dalej.
A tu na szybko, na probe zdjecie z "metamorfoza" o jakiej mowilam.
Wzielam Tajfuna, bo do niego mialam materialy.

Obrazek

Magda, po prostu mistrzostwo!!!!! Super wyszło!!!! :1luvu:
A Tajfunek do schrupania :kotek:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Sob wrz 10, 2011 8:57 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

dziekuje ;)

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Sob wrz 10, 2011 9:06 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Ja też się zachwycam i od razu wracam pamięcią jak je zabrałam ze schroniska.W ręce pod bluzę bez planu żadnego i teraz mogę oglądać takie fotki. :1luvu: Jak bardzo bym chciała by takich zakończeń było więcej.Miś -Bruno spędza nam teraz sen z powiek.Kasiu dziękuję bardzo za pomoc z ogłoszeniami.To duży pies i tu jest problem,a ma tak cudowny charakter jak moja bernenka więc szczególnie zwrócił moją uwagę i skradł kawałek serca.Niestety nie mam domku by go zabrać a u mnie już po prostu się nie zmieści. :?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 10, 2011 9:09 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

kasztanowa7 pisze:
Magda.T pisze:
po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Kasiu dziękuje bardzo może ktoś się zakocha to taki cudowny pies.Zosiu dzięki za tekst też cudowny i piękne imię Wenecja.

Basia, CatAngel zaraz zacznie ogłoszenia :ok:
Zrobiła już Misiowi (bo takie imię podesłała mi Asia) wydarzenie na FB :1luvu:

http://www.facebook.com/event.php?eid=236420433070314

Bardzo proszę wszystkich korzystających z FB o udostępnianie. Wiem, że forum kocie, ale pozwalamy sobie na wtrącenie bo sprawa pilna !!!

Udostepnilam, i wyslalam zaproszenie dalej.
A tu na szybko, na probe zdjecie z "metamorfoza" o jakiej mowilam.
Wzielam Tajfuna, bo do niego mialam materialy.

Obrazek

Magda, po prostu mistrzostwo!!!!! Super wyszło!!!! :1luvu:
A Tajfunek do schrupania :kotek:

Na tych pierwszych fotkach jeszcze brudny nosek ,ale już piękne bystre oczy .Teraz to cudo po prostu,na tym drapaku króluje.

horacy 7

Post » Sob wrz 10, 2011 9:15 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

A na mnie Basiu ogromne wrazenie robia jeszcze oczy Meli. Czy to tez zdjecia z przed i po adopcji? Jest niesamowita. Mam nadzieje, ze u niej wszystko ok.
Ona ma taki "ludzkie" spojrzenie. Musi byc wyjatkowa- ale ktory kot w zasadzie ni jst wyjatkowy ;)

Magda.T

Post » Sob wrz 10, 2011 9:32 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Magda.T pisze:A na mnie Basiu ogromne wrazenie robia jeszcze oczy Meli. Czy to tez zdjecia z przed i po adopcji? Jest niesamowita. Mam nadzieje, ze u niej wszystko ok.
Ona ma taki "ludzkie" spojrzenie. Musi byc wyjatkowa- ale ktory kot w zasadzie ni jst wyjatkowy ;)

Magdo te zdjęcia są ze schroniska na początku kiedy była w dobrym stanie i później kiedy się poddała i leżała w zimie na dworze na wybiegu.Zabrałam ją i trafiła do lecznicy w Szczytnie gdzie pani doktor zgodziła sie ją leczyć i wyadoptowała.Mela trafiła do rodziny z kilkuletnią dziewczynką i myślę ,ze ma dobrze lecz nie mam namiarów bo pani doktor oddala ją bez umowy chyba.Czasami widzę te panią od Meli więc spytam ją jak kicia się ma i ew.poproszę o zdjęcia.Już w lecznicy rodzina ją odwiedzała i po sterylizacji zabrała.Tak koty dorosłe wyrzucone do schroniska zawsze powalają mnie na kolana ,nikt ich ze schroniska ni zabiera poza nami.U mnie w pamięci i sercu szczególne miejsce zajmuje Maciek pierwszy dorosły kot zabrany ze schroniska.

horacy 7

Post » Sob wrz 10, 2011 9:47 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Wiesz, gdyby cud sie zdazyl, i mialabym mozliwosci (wieksze mieszkanie/dom), to dlatego wzielabym juz doroslego kota. Z Iga to byl czysty przypadek.

Weszlam na strone warszawskiego Palucha. Tak jest 16-letnia kotka!!!!!
Marną ma koncowke swojego zycia :(

Magda.T

Post » Sob wrz 10, 2011 10:08 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Ja ino na chwilkę :)
Mam może coś dla psiaka,ale jeszcze nic nie zdradzę aby nie zapeszyć :)
Kasiu poszło pw
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob wrz 10, 2011 10:23 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

CatAngel pisze:Ja ino na chwilkę :)
Kasiu poszło pw
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Magda.T

Post » Sob wrz 10, 2011 10:58 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 10, 2011 13:30 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

CatAngel pisze:Ja ino na chwilkę :)
Kasiu poszło pw

Chyba jesteśmy dogadane z przyszłym DT na jutro.Teraz zalatwiamy transport bo mój samochód trochę za mały jest.Mam nadzieje ,że chłopiec odnajdzie się w mieszkaniu bo nie wiem czy był kiedyś w mieszkaniu czy zawsze w kojcu.Chciałam wszystkim serdecznie podziękować za pomoc,szczególnie zaś Kasi.Teraz jeszcze tylko o karmie muszę pomyśleć dla chłopaka.

horacy 7

Post » Sob wrz 10, 2011 13:34 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Bardzo za psiaka :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 10, 2011 17:46 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

I mi się wątek zrobił o psach,dzisiaj znajoma pojechała na spacer do lasu i znalazła worek z 4 szczeniakami,na szczęście jeszcze żyły.I jak tu spokojnie przeżyć dzień. :cry: Do kotów do schroniska boję się iść nawet bo nie wiem czego się spodziewać.Czy znów ludzie nie naprzynosili maluchów.

horacy 7

Post » Sob wrz 10, 2011 19:09 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Kilka minut temu miałam telefon przyniesiono do schronu kociaka ,czy wezmę?Pojechałam i przywiozłam mała szylkę kopię Zosi.Mala ma może z 2-3 miesiące jest zapchlona i generalnie śliczna jak wszystkie koty.Fotki zrobię i wyślę Kasi.Życie nie lubi próżni .

horacy 7

Post » Sob wrz 10, 2011 19:55 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Ja to po prostu nie mogę się napatrzeć na Tajfuna... te jego oczyska!!!!! Takie bursztyny!!!!!!
Magda, można zamówić u Ciebie kocią sesję???? Bo zdjęcia Tajfuniastego i Igi są wręcz nieziemskie!!!! :1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

[poprzednia][następna]