halinka1403 pisze:UDAŁO SIE![]()
![]()
HURAAAAA
![]()
sama wstawiłam![]()
Jasdorku,Wiolaw,dięki za naukę ,pomoc, i cierpliwość![]()
![]()
![]()
Czyż życie nie jest piękneZwłaszcza wśród kotów i przyjaciół
![]()
No proszę, zdolna jesteś do wszystkiego a kociaki przecudne!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:UDAŁO SIE![]()
![]()
HURAAAAA
![]()
sama wstawiłam![]()
Jasdorku,Wiolaw,dięki za naukę ,pomoc, i cierpliwość![]()
![]()
![]()
Czyż życie nie jest piękneZwłaszcza wśród kotów i przyjaciół
![]()
halinka1403 pisze:Kociaki są faktycznie fajne,ale jak ich szybko nie wyadoptuję ,to z torbami pójde,bo to jak mówi mój tż ,"szybko rozwijajaca się fabryka gowna"![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Kociaki są faktycznie fajne,ale jak ich szybko nie wyadoptuję ,to z torbami pójde,bo to jak mówi mój tż ,"szybko rozwijajaca się fabryka gowna"![]()
![]()
Trzymamy kciuki za fabryki!Ogłaszasz je?
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Kociaki są faktycznie fajne,ale jak ich szybko nie wyadoptuję ,to z torbami pójde,bo to jak mówi mój tż ,"szybko rozwijajaca się fabryka gowna"![]()
![]()
Trzymamy kciuki za fabryki!Ogłaszasz je?
Jeszcze nie,dopiero są dwa razy odrobaczone.Dzisiaj maja urodzinyDokldnie dwa miesiące
![]()
Jak zaszczepię,zacznę oglaszać.Jasdorek obiecała napisać tekst i wybrac zdjecia do ogloszeń,bo ja nigdy jeszcze nie mialam tymczasow
halinka1403 pisze:Są może małe, ale dają w pióra bardziej, niż stado doroslychA są srajdki takie szybkie,że wydaje sie,że jest ich dwa razy więcej
Jak szarańcza +granat zaczepny, razem wzięte
halinka1403 pisze:TO PRAWDA![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:TO PRAWDA![]()
No to stała prośba o fotki i info
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:TO PRAWDA![]()
A ja czekam na obiecane fotki Twoich talibów![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:TO PRAWDA![]()
A ja czekam na obiecane fotki Twoich talibów![]()
Bendom po południu oraz wymiary karnisza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 118 gości