Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
talamasca pisze:kocurków to właściwe nie ma, bo wszystkie są kastrowane, a mały 4-miesięczny Logis jeszcze nie daje sygnałów i nie wie, czym jest![]()
felin pisze:talamasca pisze:kocurków to właściwe nie ma, bo wszystkie są kastrowane, a mały 4-miesięczny Logis jeszcze nie daje sygnałów i nie wie, czym jest![]()
No wiesz, jak kobieta robi się taka namolna, to kto wie co się komu przypomni
vega013 pisze:felin pisze:talamasca pisze:kocurków to właściwe nie ma, bo wszystkie są kastrowane, a mały 4-miesięczny Logis jeszcze nie daje sygnałów i nie wie, czym jest![]()
Kocurowi podczas kastracji raczej nie wycina się mózgu...
felin pisze:vega013 pisze:felin pisze:talamasca pisze:kocurków to właściwe nie ma, bo wszystkie są kastrowane, a mały 4-miesięczny Logis jeszcze nie daje sygnałów i nie wie, czym jest![]()
Kocurowi podczas kastracji raczej nie wycina się mózgu...
Część osobników plci męskiej (gatunków różnych) miewa go "poniżej pasa"
felin pisze:Oj, jakbyś widziala co kocur mojej mamy wyrabial z kocykiem, to nie wiem czy nie zmienilabyś zdaniaA kocyk jakoś zadka nie wypinal i nie wrzeszczal
vega013 pisze:felin pisze:Oj, jakbyś widziala co kocur mojej mamy wyrabial z kocykiem, to nie wiem czy nie zmienilabyś zdaniaA kocyk jakoś zadka nie wypinal i nie wrzeszczal
Może on fetyszysta jest?
delfinka pisze:rewelacja!!!, dziewczyny, czekam na ciąg dalszy ...
(na moje głośne tarzanie się ze śmiechu przed komputerem przyleciał tż, ale wygoniłam mówiąc, że te teksty nie nadają się dla jego płci i nie zrozumie; nie był zadowolony)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 54 gości