Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 11, 2011 20:10 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Prawda jest niestety taka, że transport to jest tylko nie ma do czego go użyć :(
Piwniczka totalnie przekocona, adopcje stoją, mamy zajęte miejsca dla kotów posterylkowych przez koty rezydujące w piwnicy, nie mamy już funduszy żeby je utrzymać, od 2 tyg piwniczka jedzie na finansach Kasi i moich i tego co zostało zakupione w lipcu jeszcze z tamtego rozliczenia. Bazarki stoją w sierpniu, szans na Krakvet nie mamy, ogólnie jesteśmy w czarnej d****. Przyjmiemy każdą pomoc, najchętniej w postaci jakiejś karmy, bo zostało nam chyba z 7 kartoników jedzenia i nie ma za co zamówić następnych :cry: Ten miesiąc to dramat. Dwie kotki ze starołęki które jadą jutro, będą dochodzić po sterylce w prywatnym domu.
Musiałam wylać swoje żale na wątku, bo Kasia już mnie nie chce słuchać :mrgreen:

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Czw sie 11, 2011 20:28 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

My zbieraliśmy jeden procent na Koci Pazur chyba. Wiadomo coś więcej w tej sprawie czy jakieś pieniądze z tego będą. Mój TŻ na nas na pewno przekazał.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw sie 11, 2011 20:57 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

itaka pisze:My zbieraliśmy jeden procent na Koci Pazur chyba. Wiadomo coś więcej w tej sprawie czy jakieś pieniądze z tego będą. Mój TŻ na nas na pewno przekazał.

fuerstathos 29.07.:
"Wpływają też pieniądze z 1%. Niestety tylko nieliczne US podają na przelewie cel szczegółowy, a rozpiskę dostaniemy chyba we wrześniu.
Dajcie znać na pw, jakie macie bieżące potrzeby (nie jestem dziś w stanie przeczytać wątku)"
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Czw sie 11, 2011 21:05 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

moorland pisze:Prawda jest niestety taka, że transport to jest tylko nie ma do czego go użyć :(
Piwniczka totalnie przekocona, adopcje stoją, mamy zajęte miejsca dla kotów posterylkowych przez koty rezydujące w piwnicy, nie mamy już funduszy żeby je utrzymać, od 2 tyg piwniczka jedzie na finansach Kasi i moich i tego co zostało zakupione w lipcu jeszcze z tamtego rozliczenia. Bazarki stoją w sierpniu, szans na Krakvet nie mamy, ogólnie jesteśmy w czarnej d****. Przyjmiemy każdą pomoc, najchętniej w postaci jakiejś karmy, bo zostało nam chyba z 7 kartoników jedzenia i nie ma za co zamówić następnych :cry: Ten miesiąc to dramat. Dwie kotki ze starołęki które jadą jutro, będą dochodzić po sterylce w prywatnym domu.
Musiałam wylać swoje żale na wątku, bo Kasia już mnie nie chce słuchać :mrgreen:

To nie jest żadne wylewanie żalów, tylko komunikowanie potrzeb :)
Przez urlop ominą mnie 3 karmienia na dworcu, zaraz przeleję równowartość.

Piwniczne koty miały dziś gościa - Kociasię, która przyniosła prezenty: kocyk, mychę, jogurtowe chipsy i paszteciki MiAmor:) Zachowywały się bardzo grzecznie, chyba chciały zrobić dobre wrażenie.
Zielonooka Cleo po sterylce w świetnej formie, nawet posykuje na Pik-Poka.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Czw sie 11, 2011 21:32 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Byłam i napiszę tak - koty nie były grzeczne ... były bardzo grzeczne. Oswojone, milutkie, i do głaskania i do zabawy.
Gdzie te domki dla nich...

Jaka karma potrzebna ?

Kociasia

Od: Nie sty 27, 2008 16:53

Post » Czw sie 11, 2011 21:38 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

No właśnie, gdzie te domki...
Od początku wakacji nie miałyśmy żadnych telefonów w sprawie adopcji.
A ogłoszenia ciągle odnawiane.

Co do karmy - dostawały Bozitę (puszki i kartoniki) - ale przyjmiemy też jakąkolwiek.
Z góry dzięki!

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Czw sie 11, 2011 21:39 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Jarka pisze:[...]

To nie jest żadne wylewanie żalów, tylko komunikowanie potrzeb :)
Przez urlop ominą mnie 3 karmienia na dworcu, zaraz przeleję równowartość.

Piwniczne koty miały dziś gościa - Kociasię, która przyniosła prezenty: kocyk, mychę, jogurtowe chipsy i paszteciki MiAmor:) Zachowywały się bardzo grzecznie, chyba chciały zrobić dobre wrażenie.
Zielonooka Cleo po sterylce w świetnej formie, nawet posykuje na Pik-Poka.

Jarka, Kociasia dzięki! :kotek:

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Czw sie 11, 2011 21:49 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Zamówię Bozitę, ale dostarczenie chwilę potrwa. W tzw. międzyczasie - może jadłyby Felixy ? Czy może lepiej Animondę ?

Kociasia

Post » Czw sie 11, 2011 21:59 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Kasiu podaj mi nr konta na pw. :) Trochę się wyalienowałam ale jestem totalnie zakopana w sprawach fundacyjnych. Sprawozdania do ministerstwa itp. Mogę pomóc przelewem w tej chwili. :)
Mam jeszcze suchą karmę z darów od ludzi i koce gdyby się przydały. :)

madzka

Od: Śro paź 13, 2010 19:26

Post » Czw sie 11, 2011 22:16 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Kociasia pisze:Zamówię Bozitę, ale dostarczenie chwilę potrwa. W tzw. międzyczasie - może jadłyby Felixy ? Czy może lepiej Animondę ?

bardzo dziękujemy :1luvu: myślę, że na tą chwilę przyjmiemy wszystko, mam już zadeklarowane kupno kilku puszek felixa na pw, ale przyjmiemy każdą ilość :D
Ostatnio edytowano Pt sie 12, 2011 14:40 przez moorland, łącznie edytowano 1 raz

moorland

Post » Czw sie 11, 2011 22:31 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Jarka pisze:
itaka pisze:My zbieraliśmy jeden procent na Koci Pazur chyba. Wiadomo coś więcej w tej sprawie czy jakieś pieniądze z tego będą. Mój TŻ na nas na pewno przekazał.

fuerstathos 29.07.:
"Wpływają też pieniądze z 1%. Niestety tylko nieliczne US podają na przelewie cel szczegółowy, a rozpiskę dostaniemy chyba we wrześniu.
Dajcie znać na pw, jakie macie bieżące potrzeby (nie jestem dziś w stanie przeczytać wątku)"

Wg tego, co wpisały US macie ok. 60 zł - ale tak jak wyżej, rozpiska we wrześniu, więc dopiero wówczas się okaże ile tego jest.

Na pw proszę listę potrzeb i adres dostawy (z numerem telefonu). Wybierać można w Zwierzakowie. Sugestia - Bozita mokra wychodzi korzystnie ;) Abym miała kontrolę nad wydatkami - macie dziś 300 zł na zakupy ;)
A do odbioru w przyszłym tygodniu na Ratajach - 15kg suchej animondy (o ile paczka dotrze)

A sterylki - tak jak wcześniej ustaliłyśmy, nawet 100
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Czw sie 11, 2011 23:05 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

fuerstathos pisze:
Jarka pisze:

fuerstathos 29.07.:

Wg tego, co wpisały US macie ok. 60 zł - ale tak jak wyżej, rozpiska we wrześniu, więc dopiero wówczas się okaże ile tego jest.

Na pw proszę listę potrzeb i adres dostawy (z numerem telefonu). Wybierać można w Zwierzakowie. Sugestia - Bozita mokra wychodzi korzystnie ;) Abym miała kontrolę nad wydatkami - macie dziś 300 zł na zakupy ;)
A do odbioru w przyszłym tygodniu na Ratajach - 15kg suchej animondy (o ile paczka dotrze)

A sterylki - tak jak wcześniej ustaliłyśmy, nawet 100

WOW 8O
Ogromnie dziękujemy Kociemu Pazurowi :1luvu:
już piszę pw,

moorland

Post » Pt sie 12, 2011 8:36 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Widzę, że będziecie robić większe zamówienie :D – to ja nie będę sama zamawiać bozity – dołożę się do waszego, będzie korzystniej – mój wkład już przelałam na wasze kocie konto.

Kociasia

Post » Pt sie 12, 2011 10:41 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

:ok: :ok: :ok:
Szkoda tylko że nie uda się w Krakvecie :? .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt sie 12, 2011 14:32 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Idzie nam coraz lepiej, następnym razem będziemy mieć spore szanse :ok:
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

[poprzednia][następna]