(wszystkie podpisy pod zdjęciami są autentyczne..)
jednak czy jest coś co Wam nie pasuje do reszty otoczenia??
Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:no niestety-jeszcze musicie trochę pokojarzyć...![]()
![]()
(wszystkie podpisy pod zdjęciami są autentyczne..)
jednak czy jest coś co Wam nie pasuje do reszty otoczenia??

Albo świerki, świerczki, daglezje i inne takieturkusowa pisze:ale żeby ośnieżone w takie upały???![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" turkusowa pisze:skoro Erin to i Promyś, ale nic mi do głowy nie przychodzi...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
.turkusowa pisze:a może Promyś jest w jakimś innym pomieszczeniu niż zawsze? ale tego to ja już nie rozkminiam
turkusowa pisze:a może Promyś jest w jakimś innym pomieszczeniu niż zawsze? ale tego to ja już nie rozkminiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, Google [Bot], koszka, puszatek, sebans i 45 gości