Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 16:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Welina ale masz grzeczną ferajne :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw maja 26, 2011 16:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

To może ja zapytam. Jakie są symptomy SUK u kota i jak je wychwycić u kota wolnożyjacego? ja osobiście uważam to za niemożliwe.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw maja 26, 2011 16:50 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

wiora pisze:Welina ale masz grzeczną ferajne :D

Taaaaaaaaaa zwłaszcza jak się leją :mrgreen: Najgrzeczniejszy kot to ten największy :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw maja 26, 2011 17:11 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Tzn ten z drugiego zdjęcia.
:ryk:

wiora

Post » Czw maja 26, 2011 17:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

wiora pisze:Tzn ten z drugiego zdjęcia.

noooooooooo :ryk: ,A powiększ sobie tego bez łapki- co siedzi z pilotem i ogląda telewizję. :mrgreen:

welina

Post » Czw maja 26, 2011 17:25 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

welina pisze:

noooooooooo :ryk: ,A powiększ sobie tego bez łapki- co siedzi z pilotem i ogląda telewizję. :mrgreen:

Powiększyłam :mrgreen: .
A co oglądał,że pilota musiał przy sobie blisko trzymać?

wiora

Post » Czw maja 26, 2011 17:32 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

wiora pisze:
welina pisze:

No jak to chłop.Nie wie co ogląda,ale pilota musi trzymać :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Czw maja 26, 2011 18:06 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Dobre Ewa. :lol: Bardzo dobre!!! :ok: :ryk:

iza71koty

Post » Czw maja 26, 2011 18:09 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

welina pisze:
wiora pisze:
welina pisze:

No jak to chłop.Nie wie co ogląda,ale pilota musi trzymać :mrgreen: :ryk:

O ,to by sie zgadzało :evil:

wiora

Post » Czw maja 26, 2011 18:14 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Ziva pofrunęła w swoje zarośla. Była bardzo grzeczna po drodze. :D Zawiozłam ją rowerem. Żeby jej nie telepotać po drodze w kontenerku. Rower prowadziłam. Dałam jedzonka full. Na spotkanie wyszła Blusia. Ziva się okopała w ręcznik czyli w stylu "jestem ale mnie nie ma" :lol: i dobrą chwilę obserwowała spod tego ręcznika co robi Blusia, zanim odważyła sie wyjsć. Wyszła i poszła za ogrodzenie. Zdziwiona była. :D

iza71koty

Post » Czw maja 26, 2011 18:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

agiag pisze:
iza71koty pisze:Kochani a co tak mało ostatnio zaglądacie do nas? martwię się...

No ja się właśnie zaczęłam martwić o poziom własnego intelektu - zaglądam i zaglądam na poprzedni wątek, a tam cisza... Trochę mnie to zaniepokoiło, ale co tam, nie będę Izie głowy zawracać i pytać co się dzieje, pewnie zajęta jest... A dziś skojarzyłam, że jak setna strona już jest, to się przecież nowy wąt zakłada i faktycznie w ostatnim poście był link do nowego (jak widać ze spostrzegawczością też u mnie ostatnio nie nalepiej) :D No to w końcu tu dotarłam :D

Boże kogo ja widzę. 8O 8O 8O Aguś :1luvu: Ależ sie cieszę. :lol: WITAMY Kochana!!!! :1luvu: :D

iza71koty

Post » Czw maja 26, 2011 18:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

iza71koty pisze:Ziva pofrunęła w swoje zarośla.

No i wróciła dziewczyna w swoje strony - mam nadzieję, że szybko się odnajdzie :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw maja 26, 2011 18:20 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

key_west pisze:
iza71koty pisze:Mam Dobre Wieści. :D Liszyca :1luvu: pragnie zaadoptować Wirtualne naszego :D Rekinka. Bardzo, bardzo się cieszymy i Dziękujemy z Całego Serca :1luvu: :D :1luvu:

Ale fajnie! :dance2: :dance2: Rekinek jest taki ładny :1luvu:

Tak ja również Bardzo się cieszę że został zauważony. :1luvu: :D :1luvu:Liszyca Pięknie Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Czw maja 26, 2011 18:26 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Willow_ pisze:
iza71koty pisze:Ziva pofrunęła w swoje zarośla.

No i wróciła dziewczyna w swoje strony - mam nadzieję, że szybko się odnajdzie :ok:

Odnajdzie się szybciutko. :D Odetchnie i mam nadzieję ją jutro spotkać normalnie na posiłku. Kocyki w budkach wymienione. Wszystko jest jak trzeba. Rybka , purina i puszeczka na deser.Spokój i dobre warunki.

iza71koty

Post » Czw maja 26, 2011 18:35 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Izuniu, właśnie dziś dotarł obraz od Ciebie i muszę Ci powiedzieć, że..... jest PRZEŚLICZNY !!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Chetnie bym go sama sobie zostawiła i nikomu nie dała :twisted: ale to prezent dla Babci, która idzie na ponad miesiąc do szpitala i chciałam, żeby miała tam coś swojego.... Jestem pewna że umili jej pobyt :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

[poprzednia][następna]