DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 13, 2011 13:07 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

meksykanka pisze:
smarti pisze: Carlito :kotek: :1luvu: - mójci on :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

teraz pakuję grzyby i katary i jadę do weta-wszystko wskazuje na to, że od jutra już będzie dokładnie odwrotnie :D :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Zaraz, zaraz jak odwrotnie?
To od jutra grzyby i katary będą Ciebie wiozły do weta?
Przesada!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

pwpw pisze:
meksykanka pisze:Zaraz, zaraz jak odwrotnie?
To od jutra grzyby i katary będą Ciebie wiozły do weta?
Przesada!

A co im zostało, jak Smarti bramy taranuje :smiech3:

oj,co prawda to prawda :oops: :oops: :oops:

noo,po dwa pln to majątek-mnie nie stać taki majątek wydawać na weta 8O :!: :!: :!: :ryk:

a mam wielką prośbe do tych dziewczyn które mają do mnie przyjechać wybierać rzeczy na bazarki ( czyli Marzeni i pewnie jeszcze kogoś :D ) aby zrobić to jutro- bo ten strych jest nad panem doktorem i jak już zamieszka to głupio bedzie tam chodzić przechodząc przez "Jego" mieszkanie :roll: :roll:

Durny-nie taki do końca Durny-ukradł właśnie okrawek pol.wieprz i biega z nią po całej kuchni :strach: :ryk: :ryk: :ryk: czy mam mu ją wyrywać z paszczy :?: :?: :?:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 13, 2011 13:59 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Rety, ale się tu dzieje!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt maja 13, 2011 14:24 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Jak wyglądają obecnie parametry nerkowe Carlito, czy w najbliższym czasie są w planach badania?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt maja 13, 2011 16:24 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

gosiaa pisze:Jak wyglądają obecnie parametry nerkowe Carlito, czy w najbliższym czasie są w planach badania?

zarówno mocznik jak i kreatynina wciąż konsekwentnie spadają choć powoli .
badania są w planie w przyszłym tyg.-czyli jak już wet.będzie na miejscu-aby oszczędzić kiciowi stresu podróży :D

a ja właśnie wykonałam swoją ostatnią podróż do weta-miejmy nadzieję że na dłuższy czas..

wciąż nie wiemy czy ten "układ" obojgu się nam spodoba i czy będzie wszystko dobrze działało-bez spięć i niedomowień-
bardzo bym chciała bo to dla mnie wielka ulga,zwłaszcza w okresach spiętrzeń przyjazdowych futrzastych :D
- choć,nie da się ukryć że i dla nas niemałe poświęcenie-tak oddać komuś piękne,ponad 80 metrowe mieszkanie "za darmo" :roll: jednak co się nie robi dla kiciów i po to aby "zdołać" się nimi należycie opiekować...-myślę że dzięki temu ruchowi zmęczenie a co za tym idzie i zniechęcenie,będzie mnie dopadało coraz rzadziej :D :ok:

jutro wet.przywozi zastrzyk dla Mućki-ostatni zastrzyk,oraz dla Milki-pewnie jeszcze ze dwa będą potrzebne.

reszta na razie ma spokój-jutro bedzie wielki przegląd już tu na miejscu-przegląd maluchów i mamusiek karmiących pewnie też,o ile na to pozwolą i wet uzna że jest taka potrzeba.

wiem już na pewno ze chłopaczek z "grzybów" potrzebuje leczenia-zaczyna oddychać przez nosek i dziś nie rzucił się jak zwykle na michę.

poza tym nie obserwuję u nikogo pogorszenia samopoczucia-wręcz przeciwnie-wielka radość na widok człowieka,wielki apetyt,a i stosunki towarzyskie kwitną,ale to dokładnie jutro oceni pan doktor.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt maja 13, 2011 16:42 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

smarti pisze:
gosiaa pisze:Jak wyglądają obecnie parametry nerkowe Carlito, czy w najbliższym czasie są w planach badania?

badania są w planie w przyszłym tyg.-czyli jak już wet.będzie na miejscu-aby oszczędzić kiciowi stresu podróży :D

Dzięki za odpowiedź.
Dobrze że parametry spadają, nawet jeśli powoli, a konsekwentnie i spadają a nie rosną, to już sukces.
Oby ta tendencja spadkowa się utrzymała :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt maja 13, 2011 16:45 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

smarti pisze:

A możesz napisać jak Carlito jest leczony?
To cenna informacja.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt maja 13, 2011 17:01 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

wg.zelecień dr.Neski.
ma co drugi dzień kroplówki naprzemienne,bierze alusal lub alugastrin-zamiennie, rubenal -jeśli pozwoli sobie podać-nie musi być koniecznie,oraz fermactiv do karmy.
pije wodę nerkową i je karmę nerkową (nareszcie!! na pocz.nie chciał..) i RC senior oraz ageing (pyszne nadziewane krokieciki i saszetki z pysznym sosikiem)
no i ma nieocenione towarzystwo Belli-serio -odkąd ją ma jest nie tym samym kotem-jest ruchliwy,gadatliwy-dniami i nocami biega za nią jak wariat-jest po prostu szczęśliwy :kotek: :piwa:

nie lubi tylko oddzielnego karmienia :roll: - jeśli się zorientuje(co ma miejsce bardzo rzadko) że ona je coś lepszego to płacze i kłóci się z nami...ale c'est le vie...

smarti

Post » Pt maja 13, 2011 17:19 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Dzięki.
A ta woda nerkowa to dokładnie jaka woda?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt maja 13, 2011 17:42 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Pani Smarti w poniedziałek przyślę namiary na dostawcę ochraniaczy
do mnie do pracy pan przywozi.Pozdrawiam serdecznie i głaski dla kociastych :twisted :twisted: :1luvu:

,

ZN

Od: Pt wrz 26, 2008 19:07

Post » Pt maja 13, 2011 17:46 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

ZN pisze:Pani Smarti w poniedziałek przyślę namiary na dostawcę ochraniaczy
do mnie do pracy pan przywozi.Pozdrawiam serdecznie i głaski dla kociastych :twisted :twisted: :1luvu:

bardzo,bardzo dziękuję :D :1luvu:

pixie65 pisze:Dzięki.
A ta woda nerkowa to dokładnie jaka woda?

wszelkie lecznicze wody akurat na nerki- Carliś pije akurat Jaana w takiej brązowej butelce, ale chyba są również innych firm.

smarti

Post » Sob maja 14, 2011 8:21 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

witam się z szybką kawką :wink:

spójrzcie tu, viewtopic.php?f=1&t=127724
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 14, 2011 8:27 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Ja również się przywitam! :)
Widzę, że u Smarti nigdy nie jest nudno :ok:
Tylko już bramy nie taranujcie więcej :wink:

Dziękuję Marzeni za miłe spotkanie i odebranie przesyłki.
Mam nadzieję, że kociakom będzie smakowało.

Głaski dla futerek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 14, 2011 10:23 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Erin pisze:

I dla Weta :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 14, 2011 10:26 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Gibutkowa pisze:
Erin pisze:

I dla Weta :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :lol:

Nie chcę być posądzana o molestowanie nieletnich :wink:
Ale dobrze, co mi tam - dla Weta też głaski :P
Ostatnio edytowano Sob maja 14, 2011 18:51 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 14, 2011 18:49 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Laaaaskiiiii.... potrzebny ktoś z Warszawy na wizytę PA, dla kociaka viewtopic.php?f=13&t=119605&p=7472309#p7472309 Plizzzz :kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]