Gibutkowa pisze:Dziewczyny, a jakieś miasto koło Świnoujścia gdzie jesteście w stanie dowieźć kota? Bo ze Świnoujścia nic nie ma
Szczecin
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Dziewczyny, a jakieś miasto koło Świnoujścia gdzie jesteście w stanie dowieźć kota? Bo ze Świnoujścia nic nie ma
monika74 pisze:Cudak1 pisze:agiis-s pisze:Cudak musisz zrozumieć naszą reakcję - mamy traumę![]()
Moim zdaniem tu nie ma porównania. Co mają 2 koty do 50?
Ja też nie mam zamiaru nikomu udzielać rad, bo sama za małą mam wiedzę i nie mam doświadczenia.
Nie mniej jednak to forum publiczne, każdy może wyrazić swoje zdanie i choć w tej sytuacji raczej już ono nic nie zmieni...ale ktoś inny dzięki temu nie popełni tego błędu (pomyśli o kotce, zanim zabierze się od niej oseski), bo moim zdaniem naprawdę lepiej byłoby i dla kotki i dla maluchów, gdyby była ona zabrana razem z nimi.
Jakiego błędu????
Proszę czytaj ze zrozumieniemkotki od zabiedzonej koteczki nie były oseskami to samodzielne kocięta mało tego wet po zobaczeniu dzisiaj kotki powiedział ze to była BARDZO SŁUSZNA DECYZJA bo kotka przyplaciła niemal zyciem wykarmienie tych maluchów. Jeśli uważasz że 4 samodzielne koty powinny nadal ssać matke która przypomina szkielet no to ja juz nie mam nic do powiedzenia
agiis-s pisze:Od biedy mogę podrzucić koty do Poznania - ale w grę wchodzi weekend bo tak normalnie to pracuję
trasa Świnoujscie - Szczecin jest do zrobienia w dowolnym dniu tygodnia. Mam też jeden transporter - mogę pożyczyć/oddać na wieczność.
wampiwor pisze:We Wrocławiu mieszkam u Taty, nie wiem, jaka jest szansa na zgodę na kotka na dwa dni, szczerze mówiącMyślę, że to nie byłby problem, ale muszę się z nim dogadać dopiero.
Kotek ma swój transporter? Jeśli tak, to myślę, że problemu wielkiego nie ma (możliwe, że wyjadę do Katowic wcześniej, wtedy w ogole problem z głowy)
wampiwor pisze:Tak jest!Świetnie, nie będzie problemów z dojazdami
W razie czego mój numer telefonu: 883453838
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 110 gości