Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 11:11 Re: Legnica.

pozostawię to pw bez komentarza

Przepraszam,ale to forum przekracza wszelkie możliwe granice.
Legnica

Post » Nie maja 29, 2011 11:15 Re: Legnica.

małe sprostowanie-duza paka Benka za 25zł to 10l nie 20 jak napisałam,faktycznie mój bład.
Legnica

Post » Nie maja 29, 2011 11:40 Re: Legnica.

Jest mi przykro że trolle się na Tobie wyżywają a jeszcze przykrzej, że ludzie uważają, że jak podrzucą ci kota, to ty masz psi obowiązek się nim zająć :evil: . I że nie pomyślą zanim kotka "pójdzie w tango" - przecież sterylizacja nie jest już niczym niezwykłym - tylko przerzucą na Ciebie "kłopot" i mają spokój - przecież ona lubi kotki... kilka więcej, kilka mniej nie robi różnicy :evil: Normalnie nic, tylko łomem wytłumaczyć - bo na łopatę za głupi.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie maja 29, 2011 12:25 Re: Legnica.

A mnie się coś wydaje że ten bulwers w tych pw. jest stąd że to ta właśnie osoba podrzuciła mi dziś rano te kotki.
Nie tak to planowała i zawiodła się na mnie.A wystarczyło szczerze porozmawiać,a nie robić za kukułkę.
I pomyśleć że za jakiś czas,kiedy kotka miałaby ogłoszenia adopcyjne,ta osoba może ją ode mnie,zupełnie za darmo adoptować po pełnym serwisie fundowanym przez forum.
To ja w takim razie jeszcze bardziej plany tej osoby zamienię w gruz.Nie ujawnię jak rozwiażę tę sytuację,ale tej kotki po serwisie,darmo ta osoba na pewno nie zaadoptuje.
Legnica

Post » Nie maja 29, 2011 12:57 Re: Legnica.

Bo miałaś odchować małe, zaszczepić, kotkę sterylnąć i po pełnym serwisie pooddawać? A skąd kurna masz niby na to brać to te matoły nie pomyślą? :evil: No nic - ja się tylko cieszę że jeszcze mnie się tego typu rzeczy nie trafiają - i oby jak najdłużej tak było :ok: I oby jak najszybciej tobie przestały się takie rzeczy przytrafiać :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie maja 29, 2011 18:25 Re: Legnica.

Legnica pisze:pw:
Temat wiadomości: Legnica.
Od: Bronusiak
Wysłane: Nie Maj 29, 2011 12:14
Do: Legnica

No popatrz, ani jednego postu na forum od momentu zarejestrowania (od czerwca 2009), i nagle PW z pretensjami - ludzie to mają tupet 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie maja 29, 2011 18:28 Re: Legnica.

Legnica pisze:małe sprostowanie-duza paka Benka za 25zł to 10l nie 20 jak napisałam,faktycznie mój bład.

20 litrowe też są :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 30, 2011 11:33 Re: Legnica.

Chciałam bardzo podziękować wszystkim cioteczkom za ogromną pomoc!
Jutro Fibi będzie miała zabieg sterylizacji,a dzisiaj kotka która wczoraj do mnie trafiła dostanie pomoc lekarską,bo jednak bez weta sama sobie z pokarmem chyba nie poradzi.
Bardzo dziękuje kochani.
Legnica

Post » Pon maja 30, 2011 12:38 Re: Legnica.

Legnica pisze:Chciałam bardzo podziękować wszystkim cioteczkom za ogromną pomoc!
Jutro Fibi będzie miała zabieg sterylizacji,a dzisiaj kotka która wczoraj do mnie trafiła dostanie pomoc lekarską,bo jednak bez weta sama sobie z pokarmem chyba nie poradzi.
Bardzo dziękuje kochani.

Wiesia , please..... odbierz pw :(

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon maja 30, 2011 12:39 Re: Legnica.

Halo!
potrzebuje nr telefonu do Wiesi, na cito! :(

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon maja 30, 2011 16:03 Re: Legnica.

No i teraz jest mi wstyd,ze nie wysłałam powiadomień do znajomych o zmianie nr tel :oops:
Jakiś czas temu pewien forumowicz wysłał mi taki sms i powiem Wam ze to bardzo miłe jest,a ja zapomniałam,o!

Niestety Fibi jutro nie stawi sie na zabieg,ale dopiero w czwartek,nic złego sie nie dzieje,tylko ja po prostu nie dam rady wcześniej zanieść ją do gabinetu,a trzeba kocinkę dostarczyć dosć wcześnie.
Legnica

Post » Pon maja 30, 2011 16:18 Re: Legnica.

Legnica, ludzie potrafią być bardzo wredni.
Ciekawe, czy to nie autor pw nie podrzucił tych kociąt...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon maja 30, 2011 16:20 Re: Legnica.

Tez tak pomyślałam.Ale niech tam,jak mówiła moja babcia-"niech mu ziemia lekką będzie"-mimo wszystko,do kubła na śmieci ich w reklamówce nie wywalił/wywaliła.
Dobre i to.
Legnica

Post » Pon maja 30, 2011 22:50 Re: Legnica.

Mam do Was sprawę 8)
Chodzi o to zdanie:

cyt.
"Taka ilość żwirka w ciagu tygodnia to by 5 kotów nie zużyło"
:lol:

Byłam pewna,na 100% pewna że stali czytelnicy wątku doskonale wiedzą dla czego w Foresta kuwecie zużycie żwiru jest znacznie,znacznie większe,zupełnie nie porównywalne do ilości zwiru jaki zużyłby 1 kot.
8)
Byłam pewna ze czytający systematycznie wiedzą w czym rzecz,a pozostałym nie chciało mi się tłumaczyć,a niech mają zagwozdkę.
Ale...dzisiaj rozmawiałam z jednym ze stałych czytelników i okazało się ze nie wie o co chodzi.
Tak być nie moze,więc jednak wytłumaczę przyjaciołom,bo być moze komus umknęło.
Kuweta Foresta 8) jest kuwetą Foresta tylko z nazwy przecież 8) wszyscy wiedzą ze Foresta kuweta jest kuweta Forestową bo musi stać w miejscu które zaakceptował Forest,dla tego nazywa się kuwetą Foresta i mimo tabliczki na drzwiczkami-kuweta Foresta(żarcik taki)-żaden inny kot nie bierze sobie tego podpisu do serca.Przecież Forest nie jest izolowany,tym samym jego kuweta nie jest odizolowana.
Byłam pewna ze to wszyscy wiemy 8)
A ze zużywa sie w KUWECIE FORESTA (znów zarcik)duzą,10l pakę Benka na tydzień,to fakt.Na to nic nie poradzę.
Przecież często używam określenia-prywatna publiczna kuweta Foresta-byłam pewna ze wszyscy wiedzą dla czego Foresta :lol:
Legnica

Post » Wto maja 31, 2011 4:03 Re: Legnica.

Nie, no stanowczo musisz im wytłumaczyć, że to jest tylko kuweta Foresta.
Jak Ci się uda, to od razu spadnie w niej zużycie żwirku :ryk:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]