Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 10:37 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

I jak biała kicia? Na podusi? Pomogło? 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 18, 2011 20:41 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Zaznacze i poczytam póxniej. Mam słabość do białasów.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Czw maja 19, 2011 7:03 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

morelowa pisze:I jak biała kicia? Na podusi? Pomogło? 8O

narazie sytacja jest bez większych zmian :(
dobre to że Princesska normalnie je i korzysta z kuwety niestety nadal nie opuszcza swojej kryjówki pod tapczanem
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Czw maja 19, 2011 16:47 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

monika74 pisze:
morelowa pisze:I jak biała kicia? Na podusi? Pomogło? 8O

narazie sytacja jest bez większych zmian :(
dobre to że Princesska normalnie je i korzysta z kuwety niestety nadal nie opuszcza swojej kryjówki pod tapczanem

Każdego dnia oczekuję lepszych wiadomości./jak i my wszyscy/.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw maja 19, 2011 17:06 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Mam jeszcze parę saszetek i puszek (nakupowałam dla Frani ale ona ma specyficzny gust kulinarny ;) ) to poślę. Monia Ty pisałaś że Princessa lubi Gimpeta?

Zastanówcie się nad kroplami Bacha, skoro Princessa już je, to będzie można jej podawać w chrupkach albo w mokrym :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 19, 2011 19:22 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Gibutkowa pisze:Mam jeszcze parę saszetek i puszek (nakupowałam dla Frani ale ona ma specyficzny gust kulinarny ;) ) to poślę. Monia Ty pisałaś że Princessa lubi Gimpeta?

Zastanówcie się nad kroplami Bacha, skoro Princessa już je, to będzie można jej podawać w chrupkach albo w mokrym :ok:

oj tak Princesska bardzo lubi Gimpeta cosma od Ciebie też jej bardzo smakowała :D ostatnio ze smakiem zjada almo nature z tuńczykiem
dziewczyna wie co dobre :evil:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Czw maja 19, 2011 20:25 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

A, właśnie - troche obok, ale zapytam - natknęłam się jakiś czas temu na jakimś wątku na złą opinię o almo nature, a właściwie zdanie, że coś tam jest nie tak. Ale nie zapamietałam :? kto, co i gdzie. Wiecie coś? Tak w przerwie na martwienie się...
Swoją drogą , przykro mi, że kici źle... :cry:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw maja 19, 2011 20:31 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Gibutkowa :1luvu: niezastąpiona.. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Czw maja 19, 2011 21:50 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

morelowa pisze:A, właśnie - troche obok, ale zapytam - natknęłam się jakiś czas temu na jakimś wątku na złą opinię o almo nature, a właściwie zdanie, że coś tam jest nie tak. Ale nie zapamietałam :? kto, co i gdzie. Wiecie coś? Tak w przerwie na martwienie się...
Swoją drogą , przykro mi, że kici źle... :cry:

Jesooo nawet mi nie pisz... u mojej koty dziś odkryłam strupki na szyi albo nawrót autoagresji albo uczulenie na karmę, albo auto wywołane uczuleniem, a właśnie Almo Nature między innymi wcina. Szczerze to już bym chyba żeby to było uczulenie na tuńczyka - trudno będzie jechała na samych chrupkach... Żeby tylko znowu nie to paskudztwo :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 20, 2011 8:51 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Nie, mam nadzieję, że karma jest OK, tyle, że nie wiadomo co komu - sama chciałam spróbować :lol: , znaczy Morelą spróbować :lol: ale .... w Opolu nie ma , a nie będe ściągała przez internet próbki. Aktualnie nic nie zamawiam.
A zdanie brzmiało jakoś ... 'o almo natura już nie wspomnę ' i było w negatywnym kontekście. Koty koleżanki jedzą i mają sie dobrze.

Obrazek

morelowa

Post » Nie cze 05, 2011 16:02 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

witam w wątku
co z Kociami? nadal bunkrowanie pod kanapą?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie cze 05, 2011 16:09 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

No, właśnie - jak Princeska i reszta białych kiciów?

Obrazek

morelowa

Post » Nie cze 05, 2011 16:27 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

przepraszam że wcześniej nie napisałam :oops: ale nie mam głowy do niczego mam ciężko chorego psa każdy dzień moze być ostatnim
Princeska od tygodnia jest w swoim domu narazie powolotku trwa proces aklimatyzacji
reszta białych nieuchwytna :cry:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Nie cze 05, 2011 17:16 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Och, to jesteś absolutnie wytłumaczona - pies ważniejszy w tej chwili. Trzymajcie sie.
Ale za biełe - też trzymamy kciuki.

Obrazek

morelowa

Post » Nie cze 05, 2011 18:34 Re: Princesska i Uszatka- rak?- białe kicie proszą o pomoc

Mamy nadzieję ,że z Princesią wszystko się ułoży. :ok:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]