edit_f pisze:mam takie zapytanko: jeśli ktoś chce nam przekazać 1%, czy można jakoś gdzieś na PITcie zaznaczyć, że to dla krakowa? czy wpisuje się tylko krs i pieniążki idą do wspólnej kasy?
wpisać "Kraków" albo "koty Kraków"
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:mam takie zapytanko: jeśli ktoś chce nam przekazać 1%, czy można jakoś gdzieś na PITcie zaznaczyć, że to dla krakowa? czy wpisuje się tylko krs i pieniążki idą do wspólnej kasy?
miszelina pisze:Co z Lolkiem? Puścić go do cat-roomu?
Kocimiaki beda mieć dzisiaj sesje foto naszej mistrzyni, Lolkowi sie przydadza zdjecia.
I Małemu tez. Chciałabym jeszcze fotki dla Niuni i Maciusia (tego ostatniego da sie przytrzymać) oraz Dudzi, bo ona ma jakoś mało. Kogo jeszcze focić?
Annazoo pisze:miszelina pisze:Co z Lolkiem? Puścić go do cat-roomu?
Kocimiaki beda mieć dzisiaj sesje foto naszej mistrzyni, Lolkowi sie przydadza zdjecia.
I Małemu tez. Chciałabym jeszcze fotki dla Niuni i Maciusia (tego ostatniego da sie przytrzymać) oraz Dudzi, bo ona ma jakoś mało. Kogo jeszcze focić?
A teksty ogłaszalne dla chłopaków?
Korzystać z tych króciuteńkich na fb czy czekamy na dłuższe, które napisze... ?
Tweety pisze:miszelina pisze:Co z Lolkiem? Puścić go do cat-roomu?
A Lolek jest w klatce w catroomie? Myślisz, że już czy dopiero w sobotę?
Focić wszystko co nie ma fotek albo nie ma ich za wiele.
Tweety pisze:edit_f pisze:mam takie zapytanko: jeśli ktoś chce nam przekazać 1%, czy można jakoś gdzieś na PITcie zaznaczyć, że to dla krakowa? czy wpisuje się tylko krs i pieniążki idą do wspólnej kasy?
edit_f pisze:Tweety pisze:edit_f pisze:mam takie zapytanko: jeśli ktoś chce nam przekazać 1%, czy można jakoś gdzieś na PITcie zaznaczyć, że to dla krakowa? czy wpisuje się tylko krs i pieniążki idą do wspólnej kasy?
a w którym miejscu?
Cammi pisze:w sekcji H - pod wskazaniem OPP jest sekcja informacje dodatkowe - wydaje mi się, że tam właśnie można dopisać.
Tyle, że to potem fundacja jeżeli otrzyma te szczegóły musi zarządzić co z nimi dalej począć.
Kocuria pisze:siostrzyczki alkoholiczki chyba nie mają żadnych fotek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 546 gości