W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 8:13 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Zaraz TŻ będzie dzwonił do tej babki, żeby zrobiła zdjęcie.

Ponoć kociaki też są dzikie.

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Śro kwi 20, 2011 8:19 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

No to tak jak pisałam- łapać w miarę szybko, byle z 6tygodni już miały. Potem się je ładnie oswaja, a im później tym gorzej.
Trzy miesięczne to czasami bywa, że już stracona sprawa.
Ale teraz wiosna jest, nie powinny mieć teoretycznie więcej niż 6tygodni, może 4. Mniejsze niż 4tyg raczej by jeszcze nie wychodziły.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro kwi 20, 2011 9:43 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Jakby co to ja słuzę pomocą w transporcie .

Dzis w nocy nieśmiałek Rudzik zamienił sie w bizona i galopował za moim Dilerem przez łózko torpedujac mnie . Tak wiec nie wyspałam sie , ale uciechy było co niemiara :twisted: . Moze chłopaki sie dogadają i bedą sie bawić . Za dnia jest po staremu po jedzeniu zwiewamy pod szafkę lub łóżko .
Dzis idę z Rudzikiem na czyszczenie zębów .
Obrazek Obrazek Obrazek

anawe

Od: Nie sty 30, 2011 12:19

Post » Śro kwi 20, 2011 9:53 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

anawe super :)

i z galopadą i z transportem :lol:
Obrazek

Mysza

Post » Śro kwi 20, 2011 21:09 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Ciąg dalszy przemiany Łaci - szaleje teraz z piłeczką, zabawia się niczym kociak właściwie wszystkim co popadnie: frędzlami od narzuty, paskiem od plecaka, wskakuje i wyskakuje z pudła kartonowego, no mówię Wam - bardzo z niej rozrywkowa dziewczyna :mrgreen: . A jaka pocieszna radość z niej wyłazi :lol: . Paradna jest.

Apetyt dopisuje, coraz więcej czasu spędza wylegując się na łóżku.

Rezydent dziwi się niepomiernie nadal cóż to za cudo przybyło do jego domu, ale przestał na Łacię syczeć. Dżentelmeńsko zszokowany odchodzi nawet od miski gdy panna Łaciata na bezczelnego wyżera mu z niej posiłki.

Muszę zamykać go w pokoju na czas jedzenia.

bazyla

Post » Śro kwi 20, 2011 21:20 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

tajdzi pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

To ta sama Łacia??? 8O Cudna jest!!! :1luvu: (była ładna już w klinice, ale tam jeszcze taka trochę działkowa, a tu już niemal hrabianka :ok: )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro kwi 20, 2011 22:18 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Imię by się jej bardziej hrabiowskie przydało........ta Łacia mi się nie podoba......brzmi jak imię krowy z gminu. A to przecież już domowa królewna jest......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro kwi 20, 2011 22:48 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Hrabina Von Patchula? (od ang. patch) :twisted:

:ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro kwi 20, 2011 22:55 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

ojeny przypomiał mi się nasz proces myślowy z Neigh....
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro kwi 20, 2011 23:15 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

tajdzi pisze:ojeny przypomiał mi się nasz proces myślowy z Neigh....

A podzielicie się? :P Ja nie kumam :oops:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw kwi 21, 2011 7:44 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

joshua_ada pisze:To ta sama Łacia??? 8O Cudna jest!!! :1luvu: (była ładna już w klinice, ale tam jeszcze taka trochę działkowa, a tu już niemal hrabianka :ok: )

to sa foty u mnie jeszcze, zaraz po wzięciu z lecznicy ;) A że do fot była nagle wyniesiona z łazienki, to nie miała ochoty pozowac tylko zwiać ;) Ale tajdzi miała ja umyć na zdjęciach :lol:
Obrazek

Mysza

Post » Czw kwi 21, 2011 7:51 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Aaaaaa wspominasz tych o których Domi nadal mówi "wędzonki?" - bo jeden sie u niej leczy.........znaczy głownie szczepi na szczęście:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw kwi 21, 2011 7:52 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Neigh pisze:

Aaaaaa wspominasz tych o których Domi nadal mówi "wędzonki?" - bo jeden sie u niej leczy.........znaczy głownie szczepi na szczęście:-)

To jest nie do powtórzenia niestety:-)

Obrazek

Neigh

Post » Nie kwi 24, 2011 19:13 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Łaciata w ostatnich dniach zapoznaje się z fotelem :D . Lubi nocą się na takim wynalazku wylegiwać i drzemać.
Poza tym zdecydowanie więcej czasu spędza w dzień chodząc swobodnie po całym domu, nadal ładnie korzysta z kuwety i wciąż ma frajdę zabawiając się piłeczką.

Jest baaaardzo miziasta. Preferuje wciąż mego TŻ-a, dzieci raczej się boi, choć daje się im głaskać.

Boi się zdecydowanie kroków człowieka szurającego kapciami, lub stukającego obuwiem. Najlepiej jej pasuje, gdy chodzi się w skarpetkach :D . Boi się też gwałtownych gestów - ucieka w takich przypadkach do swej kryjówki pod łóżko.

Przepłoszyła się gdy pierwszy raz zobaczyła psa. Przez szybę. Ale i tak widać było, że się boi. Pies natomiast kompletnie zbaraniał na jej widok.

bazyla

Post » Nie kwi 24, 2011 20:46 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

do mnie jutro wraca Sznytka - ciekawe, czy bedzie skakanie po scianach znow czy moze mnie i lazienke pozna?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]