Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:agakow82 pisze:dzień dobry
Dropsiku mam nadzieje ze dzisiaj nic nie obsiusiałeś?
To co napiszesz nam co u maluszków ?![]()
Dropsik nie jest u mnie tylko u Dużych Rysia.
To Misio leje na łóżko (i Gucio)
mar9 pisze:Misio znowu ma kryzysowe chwile i chowa się. Będę musiała jednak kupić ten wkład do feliwaya, dla niego, Sary i Gucia.
Sara już je, chrupki mniej ale mokre w saszetkach jej smakuje, gourmeciki też.
Sabinka też lubi saszetki i gourmeciki no i ma swoje chrupki.
Jej chrupki zresztą wszystkim smakują. Kończą się, trzeba będzie kupić nowe u weta. Zrobię to przy okazji następnej wizyty.
Jeden z maluszków trochę choruje, daję zastrzyki i zakrapiam oczko. Jest sporo mniejszy od pozostałych. Mam nadzieję, że zacznie więcej przybierać na wadze. Wczoraj miały dwa tygodnie.
Sonia jest niegrzeczna, załatwia się do zlewu, nie mogę jej tego oduczyć.
Muszę ją zabrać do weta żeby obejrzał tą łapkę, taka kontrolna wizyta.
Gucio do perfekcji opanował drybling Dużej, ciągle boi sie zaufać i dać pogłaskać, głupolek mały.
Majeczka jak to Majeczka, zjada tyle ile sie da a potem idzie na swoją garderobę i zaczepia Dużych.
agakow82 pisze:ogłoszenie Majeczki na gumtree jest swietne.
![]()
![]()
![]()
aby zadzwonił ten jedyny wymarzony domek
anulka111 pisze:Na zlew chyba mam pomysl-zastawiaj go na jakis czas grzechoczacymi rzeczami ....tak na obrzezu np starymi pustymi puszkami.....jak narobia halasu zniecheci sie ...do wchodzenia do niego ?
obstaw brzeg zlewozmywaka takimi grzechoczacymi rzeczami co nie zrobia krzywdy a rumoru narobia przy zrzucie np....stare klucze, puszki itd powinno zniechecic .No i jakis odstraszac na szamtce by sie rpzydal dla nas niewyczuwalny mialam kiedys akuszka......jak sie tym cos spryska to koty lukiem z metra omikjaja takie miejscemar9 pisze:anulka111 pisze:Na zlew chyba mam pomysl-zastawiaj go na jakis czas grzechoczacymi rzeczami ....tak na obrzezu np starymi pustymi puszkami.....jak narobia halasu zniecheci sie ...do wchodzenia do niego ?
oki, spróbujemy, dzięki
anulka111 pisze:obstaw brzeg zlewozmywaka takimi grzechoczacymi rzeczami co nie zrobia krzywdy a rumoru narobia przy zrzucie np....stare klucze, puszki itd powinno zniechecic .No i jakis odstraszac na szamtce by sie rpzydal dla nas niewyczuwalny mialam kiedys akuszka......jak sie tym cos spryska to koty lukiem z metra omikjaja takie miejscemar9 pisze:anulka111 pisze:Na zlew chyba mam pomysl-zastawiaj go na jakis czas grzechoczacymi rzeczami ....tak na obrzezu np starymi pustymi puszkami.....jak narobia halasu zniecheci sie ...do wchodzenia do niego ?
oki, spróbujemy, dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 192 gości