Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 13:41 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

OKI pisze:
mpogorzelski pisze:
OKI pisze:Wieczorem, koło 21ej.

Będę! Jak się skontaktować z Szalonym, bo na FB jakoś jej nie widzę :(

Super, ufff - wielkie dzięki :)
Zaraz podam kontakty na pw.
Klatki mam w samochodzie - mogę je gdzieś podrzucić koło 18-19, lub odbiór ode mnie w okolicach Pl. Bankowego o dowolnej godzinie, jak wygodniej.

Odbiore z Bankowego, bede mial po drodze :)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Czw mar 10, 2011 13:42 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

mpogorzelski pisze:
OKI pisze:
mpogorzelski pisze:Będę! Jak się skontaktować z Szalonym, bo na FB jakoś jej nie widzę :(

Super, ufff - wielkie dzięki :)
Zaraz podam kontakty na pw.
Klatki mam w samochodzie - mogę je gdzieś podrzucić koło 18-19, lub odbiór ode mnie w okolicach Pl. Bankowego o dowolnej godzinie, jak wygodniej.

Odbiore z Bankowego, bede mial po drodze :)

Super :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw mar 10, 2011 16:24 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Ale fajnie, że OKI znalazła Mariusza, dzięki :)

Co do whiskasa - jakaś Pani jest chętna dać mu ds, chce dzwonić, a ja gdzieś posiałam numer Jopop :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw mar 10, 2011 16:32 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Szalony Kot pisze:Ale fajnie, że OKI znalazła Mariusza, dzięki :)

Co do whiskasa - jakaś Pani jest chętna dać mu ds, chce dzwonić, a ja gdzieś posiałam numer Jopop :oops:

Już piszę :lol:

OKI

Post » Czw mar 10, 2011 16:39 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Powodzenia :ok:

OKI

Post » Czw mar 10, 2011 17:12 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

To nie OKI znalazla Mariusza ;) Sprawdzcie kto zalozyl temat kotów z metra Centrum :D
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Czw mar 10, 2011 19:32 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

pani od whiskasa dzwonila, umowilam sie na kontakt za tydzien jak bedzie wiadomo jak on sie zachowuje. jest w DT, na razie jest OK

kotka ma obiecany TDT na 3 tygodnie, jutro przeprowadzka. na razie odlozono sterylke, niech sie troche odkarmi w TDT
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw mar 10, 2011 19:56 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Helpunku ponownie!

Pojechałam odwieźć wścieklastego kocura, a wróciłam z miziastą koteczką (chyba) :strach:
To było jedyne wolne miejsce do zaparkowania i ona tam już na mnie czekała :twisted:
Jest przestraszona, wściekle miziasta, wściekle brudna i chora :(
Obrazek Obrazek
Jak się zagapiłam, wylazła pani z kebaba i mówi, że ona od kilku dni ją widuje i karmi, ktoś musiał wywalić, bo domowa ewidentnie :?
Młode toto chyba, może z pół roku... jakby ktoś wywalił podrośniętego kociaka :crying: Sierść przy samej skórze jeszcze czysta...

Siedzi na razie w łazience, ale trzeba jej będzie domu szukać, tymczas też by się przydał :roll:

OKI

Post » Czw mar 10, 2011 20:22 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Biedulka ...
Postanowiłam zarobić trochę - zgodziłam się podawać kotu sąsiadki, wiekowej i niepełnosprawnej, Rubenal - okazało się, że miał przepisany w grudniu i do tej pory nie było odważnych :twisted: . Kot - 7 kilo szarego kotwora. Osyczał mnie i trochę cwaniakował z pazurami, ale szkoła Trawisa działa. Zobaczymy jutro. Wnuczka Pani obiecała wpłacić coś na JOKOT w zamian, to będą pieniądze okupione krwią :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw mar 10, 2011 20:43 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

jopop pisze:coraz bardziej śmierdząc zaatakowałyśmy piwnice u Ewy, tam prawie natychmiast złapał się łaciaty kocur, obcy - prawpodobobnie przyszedł do poszukiwanej przez nas kotki. Kotka nas za to olała leżała sobie w boksie i nie chciała z niego wyjść. Biedna ma ostry katar. Ewa ma ją trochę podleczyć jeśli będzie jeść. jak nie - trzeba będzie jakąś akcję z podbierakiem zrobić, bo na razie ignoruje klatkę kompletnie

OKI - to na 99% ją złapałaś, super! śpiąca byłam, ale Ewa potwierdza że kotki od wczoraj nie ma, widocznie wyszła na zewnątrz szukać ratunku. Dobrze trafiła :1luvu:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw mar 10, 2011 20:48 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

jopop pisze:
jopop pisze:coraz bardziej śmierdząc zaatakowałyśmy piwnice u Ewy, tam prawie natychmiast złapał się łaciaty kocur, obcy - prawpodobobnie przyszedł do poszukiwanej przez nas kotki. Kotka nas za to olała leżała sobie w boksie i nie chciała z niego wyjść. Biedna ma ostry katar. Ewa ma ją trochę podleczyć jeśli będzie jeść. jak nie - trzeba będzie jakąś akcję z podbierakiem zrobić, bo na razie ignoruje klatkę kompletnie

OKI - to na 99% ją złapałaś, super! śpiąca byłam, ale Ewa potwierdza że kotki od wczoraj nie ma, widocznie wyszła na zewnątrz szukać ratunku. Dobrze trafiła :1luvu:

No to fajnie, że to ta.
Ona jest w 100% domowa, kuwetkowa i wściekle miziasta. Nie powinna wracać na ulicę.

OKI

Post » Czw mar 10, 2011 20:57 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

I niech mi kto powie,że to przypadek...Ewidentna łapka kociego anielskiego stróża...
Obrazek

Afron1

Od: Czw gru 16, 2010 20:18

Post » Czw mar 10, 2011 20:59 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Się nie zachwycać, tylko dawać tymczas :twisted:

Jeśli to dziecię tego kocura, co go dzisiaj wypuściłam, to ewidentnie charakterek ma po mamusi :lol:

OKI

Post » Czw mar 10, 2011 21:04 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Aśko,to bankowo nasz niedoszły łup :D :D :D
Obrazek

Afron1

Od: Czw gru 16, 2010 20:18

[poprzednia][następna]