TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 7:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Dzień dobry mruczki.
Jak się czujecie?
Justa jak Twoje zdrowie?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro mar 09, 2011 12:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Manius znow ma jakies bole kregoslupa, caly obolaly jest, ze nie dalo sie go dzis zbadac. Ma zastrzyki przeciwbolowe. Pewnie znow stary uraz dal znac o sobie... :roll: Trzymaj sie, kochanie :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 09, 2011 14:39 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Petka pisze:Dzień dobry mruczki.
Jak się czujecie?
Justa jak Twoje zdrowie?
:ok: :ok: :ok:

Nie najlepiej , kości i oczy bolą i chyba mam wieczorami gorączkę :roll: a wczoraj znajomy mi przynosił do labradorów około 15 kg kości drobionych i ja je gotowałam w 3 turach i obierałam aż do 3 w nocy i mroziłam te chrząstki bo psy to je uwielbiają :twisted:

Byłam dzis u weta z Ozzim i Maniusiem :
Ozzi lepiej , guz już tak po zmianie antybiotyku nie ropieje i ogólnie Ozzi czuje sie lepiej :lol:

A Maniuś to tak jak pisała juz Kociara82 ma bardzo bolesny kręgosłup , i prawdopodobnie będzie mu sie to odzywać co jakiś czas , jest na lekach i w zależności jego stanu to albo w piątek albo w poniedziałek do kontroli ...

Pedro i fibi maja dobre wyniki z badan krwi :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 10, 2011 9:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justyś kuruj się, Twoje zdrowie jest najważniejsze- w końcu Ty o zwierzaki dbasz :)

Mruczki wygrzać Justę wieczorem, w końcu koty podobno "wyciągają" takie rzeczy z człowieka :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw mar 10, 2011 10:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 10, 2011 11:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

-kropeczka- pisze:Justyś kuruj się, Twoje zdrowie jest najważniejsze- w końcu Ty o zwierzaki dbasz :)

Mruczki wygrzać Justę wieczorem, w końcu koty podobno "wyciągają" takie rzeczy z człowieka :1luvu:

A wygrzewają :mrgreen: Dziś w nocy wygrzewana byłam przez Eustachego , Mikiego , Zuzu , Prime , Tygrysa ( dziś nie zlał kołdry :twisted: ) no i Pedra i Fibiego :mrgreen: Jak w nocy musiałam wstać do ubikacji to ciężko było sie z powrotem tam wcisnąć :mrgreen:
Ale nadal sie źle czuje :roll:

Bardzo chce podziękować Kotoli oraz uczniom Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tychach

(zbierały karmę przedszkolaki i uczniowie podstawówki) za zorganizowanie zbiórki dla moich podopiecznych :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystko sie przyda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maniek dziś czuje sie lepiej :lol:

Ozzi też :lol:

A Eustachy tez ładnie siura :lol:

Lussi z dnia na dzień robi sie ładniejsza , okrąglejsza :twisted:

A u Czorta nie ma jak na razie poprawy :(

A dzis przejdzie Kociara82 i pokarze mi jak mam wstawić jej zdjęcia na forum :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 10, 2011 21:06 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

No właśnie teraz jest mnie kociara 82 i grozi Rysiowi ze go schrupie :ryk: a on ja żywcem podgryza :mrgreen:

Mamy problem bo nam nie wchodzi wtyczka USB z aparatu , prawdopodobnie mam inne wejście w kompie , będzie potrzebna redukcja :roll:
ale nie martwcie sie bo kociara 82 weźmie aparat do siebie i wstawi zdjęcia nie bawem ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 10, 2011 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

No właśnie teraz jest mnie kociara 82 i grozi Rysiowi ze go schrupie :ryk: a on ja żywcem podgryza :mrgreen:

Mamy problem bo nam nie wchodzi wtyczka USB z aparatu , prawdopodobnie mam inne wejście w kompie , będzie potrzebna redukcja :roll:
ale nie martwcie sie bo kociara 82 weźmie aparat do siebie i wstawi zdjęcia nie bawem ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 10, 2011 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Czekamy na fotki :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw mar 10, 2011 21:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Czekamy, czekamy :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pt mar 11, 2011 0:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Tekst do ogloszeń Lussi :
Lussi do mnie trafiła w walentynki .
Lussi to młoda prawie biała koteczka która już wie co to jest być bezdomnym zwierzęciem ...
Lussi uwielbia się tulić do człowieka , ale gdy ma już dość to potrafi buczeć i pacnąc łapka .
Lussi najlepiej by się czuła jako '' jedynaczka '' ponieważ bardzo sie boi innych zwierząt , nie wiemy co ja spotkało zanim trafiła do mnie na DT , dzieci tez sie boi i dobrze jak by potencjalny domek nie miał małych dzieci .
Lussi jest wysterylizowana , dwa razy zaszczepiona i odrobaczona , czy ktos da jej dom ???
Może św. Walenty czuwa nad Lusinką ???
Proszę zadzwonić 507 300 768
Aktualnie przebywa w Tychach , ale jeśli ktoś by chciał dać jej domek to odległość nie ma znaczenia .
Lussi zostanie wydana po podpisaniu umowy adopcyjnej i po wizycie przed adopcyjnej
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 11, 2011 0:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

zaraz zrzuce fotki, moment, dajcie mi 5 minut. Dzis tylko tu wrzuce, bo juz mnie oczy pieka.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 11, 2011 1:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociarko dzieki :1luvu:
Tylko że mi tylko linki sie pokazują i aby je zobaczyć to po wejściu na linki juz mnie nie ma na miau i muszę na nowo wchodzić :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]