Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betaka pisze:Bandzior i reszta bandy - macie grzecznie włazić do klatki i bez numerów.
Kciuki za dzisiejszą łapankę potrzebne
kaja555 pisze:mamy Bandziora i tą czarną kotkę z małym białym krawacikiem
zostały do złapania Bengalska nr 2 i Pinokio (kocurek czarny z białymi plamkami)
kaja555 pisze:no i jeszcze jedna wiadomość, jest osoba zainteresowana Agentem Tomkiem, miałby domek niewychodzący w Tychach, na razie korespondujemy mailowo
caldien pisze:skąd pies, co za pies? poza tym, że z przyszłości![]()
ma wątek?
też trzymam kciuki za Tomka!
I wbrew sugestiom o domniemanej uszczypliwości, ciesze się z sukcesów w łapaniu kotów![]()
![]()
![]()
Betaka pisze:A co tu taka cisza?
Jak tam Bandzior i czarna kotka?
Domek dla Agenta Tomka się wykluł?
Pokazała się Bengalska nr 2?
...?
Jakieś informacje poproszę, bo zamęczę tymi pytaniami (mam ich w zanadrzu setkę)
kaja555 pisze:wczoraj wieczorem z Betaką wypuściłyśmy Bandziora, on bardzo się stresował w klatce, ale o dziwo mimo strachu wcale nie atakuje, tylko jest sparaliżowany
wczoraj po południu byłam z jedzeniem na drugiej stronie, nie było Bengalskiej nr 2, był Pinokio (czarno-biały kocurek) i dwa koty czarne z naciętymi uszami- kocurek i kotka. Kotka do mnie nawet podeszła.
caldien pisze:I wbrew sugestiom o domniemanej uszczypliwości, ciesze się z sukcesów w łapaniu kotów![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Gosiagosia, puszatek, Szprocik i 94 gości