Psysio - Pacuś w DT imienia Kacperka u Kituni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 17:46 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

a czy w ogóle wiadomo jak czuje się kot? Czy ktoś go ostatnio widział?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Czw sty 27, 2011 22:22 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Kto się ulituje nad Kacperkiem :?: :( :( :( :( :(
Anna Kubica

Post » Czw sty 27, 2011 23:38 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Rozmawiałam z wetką z tego schronu. Kacperek jak na ten wiek czuje się ok... Nie ma ząbków, prawie nie widzi ale jest zdrowy...

No i......... MAMY DOM! Cudowny domek w Warszawie! Już organizuje transport. Prawdopodobnie pojadę i po Kacperka i po Bunię do Poznania, przywiozę je do Łodzi i stąd już dalej transport dla Buni jest (do Dąbrowy Górniczej), dla Kacperka organizuję. Najprawdopodobniej pojadę w przyszły piątek lub sobotę :dance2: :dance2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt sty 28, 2011 8:07 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Wspaniale !!! Jesteś wielka, wiesz ?

Kacperek zasłużył na serce i dom więc jestem pewien, że ten nowy, w Warszawie, będzie tym wymarzonym, tym jedynym.

A bez ząbków sobie poradzi. Niejedna babcia też sobie bez nich radzi :wink:

Kacperek, You're the Man :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

& Bunia, You're the Man too (jakkolwiek to brzmi, dziewczyno :wink: )

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Pt sty 28, 2011 11:34 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Catnaperko, jesteś prawdziwą czarodziejką :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gdybyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy w Poznaniu, jestem do wzięcia :wink: :D
A może czas na kawkę znajdziesz?

Przeogromnie się cieszę, że Kacperek i Bunia wkrótce rozpoczną szczęśliwą jesień życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sty 28, 2011 13:40 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Mam SAME dobre wiadomości :dance2: Kotki już pakują plecaczki i przed 17 mj_liberian_girl :1luvu: wyciąga je ze schronu. Schron już wypisuje im papiery ;) Potem dowóz na raty do Poznania (mj_liberian_girl, Kumiko :1luvu: ) i tam TDT u Karotki :1luvu: :1luvu: Stamtąd jutro Kacperek rusza do Warszawy (Arcana :1luvu: ) a Bunia za tydzień do Łodzi (Catnaperka :1luvu: ;) ) i być może do Częstochowy (Catnaperka :1luvu: ;) ) a stamtąd już do Dąbrowy Górniczej do mamy Anahit :1luvu: dzięki Ani Kubicy :1luvu:
Ufffff szalony taniec :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt sty 28, 2011 13:43 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

YES YES YES!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sty 28, 2011 13:52 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Super :piwa: :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sty 28, 2011 14:00 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

jerzykowka pisze:Catnaperko, jesteś prawdziwą czarodziejką :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gdybyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy w Poznaniu, jestem do wzięcia :wink: :D
A może czas na kawkę znajdziesz?

Przeogromnie się cieszę, że Kacperek i Bunia wkrótce rozpoczną szczęśliwą jesień życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu myślałam o Tobie ale wiem, że masz teraz tyle zmartwień na głowie :( Ale na pewno będę pamiętać :) To samo jeśli chodzi o Łódź :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt sty 28, 2011 14:30 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Za wędrówkę kotków do domu :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 28, 2011 14:44 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Catnaperka pisze:Mam SAME dobre wiadomości :dance2: Kotki już pakują plecaczki i przed 17 mj_liberian_girl :1luvu: wyciąga je ze schronu. Schron już wypisuje im papiery ;) Potem dowóz na raty do Poznania (mj_liberian_girl, Kumiko :1luvu: ) i tam TDT u Karotki :1luvu: :1luvu: Stamtąd jutro Kacperek rusza do Warszawy (Arcana :1luvu: ) a Bunia za tydzień do Łodzi (Catnaperka :1luvu: ;) ) i być może do Częstochowy (Catnaperka :1luvu: ;) ) a stamtąd już do Dąbrowy Górniczej do mamy Anahit :1luvu: dzięki Ani Kubicy :1luvu:
Ufffff szalony taniec :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:

To już DZIŚ :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :dance: :dance2: :dance: :dance2:
O jak się cieszę :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Mam nadzieję że do Częstochowy przyjedzie dwupak 8) :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam za Kacperka :1luvu: i Bunię :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pt sty 28, 2011 17:23 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

:piwa: :dance: :dance2:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pt sty 28, 2011 19:15 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Anna Kubica pisze:Mam nadzieję że do Częstochowy przyjedzie dwupak 8) :ok: :ok: :ok: :ok:

Dwupak? Jak to wyliczylas? :wink:

Jak wszystko pojdzie planowo, to jutro oba starunie beda w Wawie, a w niedziele przed poludniem Bunia juz w Dabrowie :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Pt sty 28, 2011 19:32 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Arcana pisze:
Anna Kubica pisze:Mam nadzieję że do Częstochowy przyjedzie dwupak 8) :ok: :ok: :ok: :ok:

Dwupak? Jak to wyliczylas? :wink:

Jak wszystko pojdzie planowo, to jutro oba starunie beda w Wawie, a w niedziele przed poludniem Bunia juz w Dabrowie :)

Myślałam że Bunia przyjedzie z ......... 8) :D ale jeśli jutro już Bunia będzie we własnym domku to :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Anna Kubica

Post » Pt sty 28, 2011 19:34 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Same dobre wieści dzisiaj
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :aniolek: :aniolek:
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :dance: :dance2: :dance: :aniolek: :aniolek: :aniolek:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]