będzie dobrze, zobaczysz, masz tu tylu przyjaciół, niech Ci to doda skrzydeł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Jolu, jak w piosence: ...najtrudniejszy pierwszy krok...
będzie dobrze, zobaczysz, masz tu tylu przyjaciół, niech Ci to doda skrzydeł![]()
![]()
Iweta pisze:Czy są na wątku osoby z Łodzi?
bubor pisze:Iweta pisze:Czy są na wątku osoby z Łodzi?
Na drugiej stronie wątku wpisała się Pisikot
jola.goc pisze:Kochani, jestem, żyję i czytam Was, a przede wszystkim myślę o Was bardzo ciepło i z ogromną wdzięcznością.
Nie mogę jeszcze w pełni zaangażować się w wątek, ale codziennie próbuję wrócić do normalnej aktywności i ostatnio robię w tym coraz większe postępy, co odbudowuje moją nadzieję, że mi się to ostatecznie powiedzie, i to na dłuższą metę, a nie tylko na chwilę.
Na razie ciągle jeszcze nie udaje mi się wyjść poza elementarne, rutynowe czynności wokół siebie i kotów, ale jeszcze niedawno miałam nawet z tym problem. Więc jednak, choć powoli i z małymi regresami, jest coraz lepiej.
Mam nadzieję, że ta poprawa będzie dalej postępować i już wkrótce będę mogła do Was wrócić. W każym razie robię wszystko, żeby tak się stało, bo tylko wsparcie, jakie od Was dostałam, sprawiło, że w ogóle podjęłam jeszcze jedną próbę walki z chorobą i towarzyszącymi jej okoliczniościami. I tylko dzięki Waszej pomocy, zrozumieniu i niezwykłej cierpliwości mam do tej walki coraz więcej sił, jak również środki.
Bardzo, bardzo Wam za to dziękuję- za każdą pomoc dla mnie i dla kotów, za pamięć, za słowa otuchy i wsparcia.
iza71koty pisze:Iwetko jutro kończymy Bazarek.Proszę dopilnuj i podaj Dziewczynom numer konta.
mziel52 pisze:Coś tu cicho na wątku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], kasiek1510 i 1210 gości