Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 14:07 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

agnieszka1565 pisze:Kevin szuka domku halo, domku gdzie jesteś Obrazek

chociaż powiem wam po cichu, że mój Tż jest nim zauroczony - tylko póki jest Ala to nie da rady, a w ogóle jak myślicie czy On dałby radę dogadać się z pasami, bo rozumiem, że z innymi kotami to jest Ok - taka moja mała ciekawość :wink:

Kevinek nie wychodził z boksu ale jak na kociarni szczekają psy to on w ogóle na nie nie reaguje. Zerknie gdy szczekają za głośno ale nic sobie z tego nie robi :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon sty 24, 2011 22:47 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Piękny Kocie, do góry :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 24, 2011 23:06 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Kevinek :ok: Proszę niech ktoś weźmie Kevina. Błagam, zanim będzie za późno. Koty w schronisku naprawdę nie mogą długo czekać. Czasami załamanie kota to kwestia kilku dni. Nie czekajmy aż się rozchoruje bo wtedy może nie być ratunku. On jest jeszcze zdrowy, nie poddał się. Nie pozwólmy mu się rozchorować ani stracić nadzieję. On się szybko oswoi, zaufa. Tylko niech ktoś da mu szansę... Proszę :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 24, 2011 23:10 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

wiesz catnaperko, cały czas o Kevinku myślimy, muszę pogadać z mamą - bo my razem mieszkamy, szkoda mi go taki śliczny, może chociaż tymczas prawda :? bo z innymi kotami się dogaduje
Ostatnio edytowano Pon sty 24, 2011 23:13 przez agnieszka1565, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon sty 24, 2011 23:12 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Przypominam jak piękny jest Kevin... i jak bardzo czeka...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 24, 2011 23:17 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

słodziak :1luvu:
Kevinek jest tak podobny do Oli 8O , że szok przynajmniej dla mnie 8)
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Pon sty 24, 2011 23:17 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

agnieszka1565 pisze:wiesz catpanterko, cały czas o Kevinku myślimy, muszę pogadać z mamą - bo my razem mieszkamy, szkoda mi go taki śliczny, może chociaż tymczas prawda :? bo z innymi kotami się dogaduje

Agnieszko Kevin nie ma żadnego problemu z innymi kotami. Bawi się z nimi sznureczkiem, je, śpi obok nich. W jego boksie jest jeszcze ok 10 kotów. Nie ma z nimi żadnego problemu.
Dla niego nawet tymczas to ratunek. Kotka, który nie ufa teraz ludziom, nie daje się pogłaskać nikt kto przyjdzie do schroniska, nie wybierze. Proponowałam już osobom, które przychodziły no ale każdy chce miziaka :( A Kevin jest naprawdę kotem do oswojenia (głaskałam jego łapkę i pysio) ale potrzebuje czasu i kogoś kto to zrozumie... Nie wiem jaką Kevinek ma przeszłość, dlaczego tak nie ufa ludziom ale myślę, że nigdy nie zaznał dobra i miłości :( I to mnie boli najbardziej :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 24, 2011 23:22 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

dobrze Cię rozumiem, ja mam teraz Alę - po amputacji normalny dzikus - raz mi tylko mruczała, ja muszę tylko wymyślić gdzie by go tu wsadzić u nas w domku - a powiedz mi co gdyby się nie dało z nim dogadać - oprócz 2 psów, 2 kotów (dzikus Ala i Ola - nie wiem jak się zachowa ) jest jeszcze dwoje moich własnych ludzkich kociąt, co w tedy :?:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Pon sty 24, 2011 23:26 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

no nic idę kombinować, jakby tu pomóc chłopaczkowi, może jakiś święty od zwierząt albo jakie inne moce mnie lub kogoś innego natchną :mrgreen:
dobranoc Kevinku :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Pon sty 24, 2011 23:55 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

agnieszka1565 pisze:dobrze Cię rozumiem, ja mam teraz Alę - po amputacji normalny dzikus - raz mi tylko mruczała, ja muszę tylko wymyślić gdzie by go tu wsadzić u nas w domku - a powiedz mi co gdyby się nie dało z nim dogadać - oprócz 2 psów, 2 kotów (dzikus Ala i Ola - nie wiem jak się zachowa ) jest jeszcze dwoje moich własnych ludzkich kociąt, co w tedy :?:

Pytasz co gdyby Kevin nie lubił dzieci? Bo nie do końca zrozumiałam :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto sty 25, 2011 0:00 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

agnieszka1565 pisze:wiesz catnaperko, cały czas o Kevinku myślimy, muszę pogadać z mamą - bo my razem mieszkamy, szkoda mi go taki śliczny, może chociaż tymczas prawda :? bo z innymi kotami się dogaduje

Chociaż tymczas.........Prosimy..... :1luvu:
Anna Kubica

Post » Wto sty 25, 2011 0:09 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Anna Kubica pisze:
agnieszka1565 pisze:wiesz catnaperko, cały czas o Kevinku myślimy, muszę pogadać z mamą - bo my razem mieszkamy, szkoda mi go taki śliczny, może chociaż tymczas prawda :? bo z innymi kotami się dogaduje

Chociaż tymczas.........Prosimy..... :1luvu:

:ok: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto sty 25, 2011 8:17 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Wto sty 25, 2011 8:58 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Catnaperka pisze:
agnieszka1565 pisze:dobrze Cię rozumiem, ja mam teraz Alę - po amputacji normalny dzikus - raz mi tylko mruczała, ja muszę tylko wymyślić gdzie by go tu wsadzić u nas w domku - a powiedz mi co gdyby się nie dało z nim dogadać - oprócz 2 psów, 2 kotów (dzikus Ala i Ola - nie wiem jak się zachowa ) jest jeszcze dwoje moich własnych ludzkich kociąt, co w tedy :?:

Pytasz co gdyby Kevin nie lubił dzieci? Bo nie do końca zrozumiałam :oops:

zastanawiam się ogólnie co gdyby była totalna klapa - kot w kącie, nie reaguje siedzi smutny lub odwrotnie robi się "nieuprzejmy"
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Wto sty 25, 2011 8:59 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Kevin do domu, ale już Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

[poprzednia][następna]