Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 12:02 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
taizu pisze:Zgłosiłam Izę do konkursu z karmą w nagrodę (co prawda nie mam jej zgody... :mrgreen: )
viewtopic.php?f=1&t=121815&start=30

Kochani Prosimy Pięknie o Głosy.

Nagroda to karma dla kociaczków. Bardzo, bardzo jej teraz potrzebujemy.

Kochani Dziękuję z Całego Serca Wszystkim którzy juz oddali głos na mnie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I oczywiście nadal Bardzo Gorąco Proszę o głosy.

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro gru 29, 2010 12:10 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

saranna pisze:
iza71koty pisze:Saranno, Wiora prosze zdecydujcie w jakim Bazarku każda z Was może pomóc. Mamy cztery kategorie. Kocie gadżety. Miniaturki olejne. Bizuteria. Kosmetyki. Ja się dostosuję i roześlę do Was zdjęcia.

Dla mnie mogą być pierwsze z brzegu czyli gadzety i miniaturki.. :)

Saranno miniaturki niech poczekają. Mam skonczone dopiero trzy a jestem w trakcie kończenia czwartej. Chciałabym wystawić kilka na raz. Porobię zdjęcia kocim gadżetom i potem Ci podeśle na maila wraz z opisami.Jeśli chcesz dołoże kosmetyki lub bizuterię. O ile czasowo nie sprawi Ci to kłopotu. U mnie z czasem chwilowo bardzo ciężko.

iza71koty

Post » Śro gru 29, 2010 12:12 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

AlfaLS pisze:A ja nawet nie wiedziałam że w Szczecinie jest taka WSPANIAŁA OSOBA :oops:

Wow! Witamy Serdecznie nowa Osobę na wątku. :D Dziękujemy Pięknie za podpięcie naszego banerka :1luvu: .

iza71koty

Post » Śro gru 29, 2010 12:17 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kochani. Gorąca Prośba do Was. :oops: Wiem ze to nie ten czas. Zakupy Świąteczne za Wami. Duże wydatki. Zima. Kazdemu bardzo cieżko.
Jeśli jednak Ktoś mógłby wesprzeć nasze konto kociaczkowe, mógłby zamówić dla nas sucha karmę badż puszki, będziemy OGROMNIE wdzięczni. Nasza sytuacja na stronie Fundacji Viva! jest chwilowo niestety nie zbyt dobra. :| Jestesmy na minusie i niestety nic na chwile obecna zamówić nie bedziemy mogli. Bardzo Prosimy o Wsparcie i Pomoc. :oops: Przed nami cieżkie zimowe dni. :| Proszę pomóżcie nam jakoś to przetrwać.

iza71koty

Post » Śro gru 29, 2010 12:26 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Sytuacja ktora się wytworzyła zupelnie mnie zdołowała. Wiem ze nie poradzimy sobie bez suchej karmy. Wiem też ze nie jestem w stanie zakupic codziennie potrzebnej nam ilości, bo nie ma na to srodków. Po Swiętach wpłynęło Wsparcie od Taizu :1luvu: w kwocie 50 zł i Serum :1luvu: w wysokosci 100 zł.Dzisiaj wplynęło wsparcie od Marmotki :1luvu: w wysokosci 40 zł. Pieniażki ida momentalnie. Jestem przerazona.Przykro mi i cieżko, ze teraz własnie wyniknęłaa taka sprawa, kiedy najbardziej potrzebujemy karmy. Zwłaszcza tej suchej, bo gotowane i puszki musza byc zjedzone od razu. Inaczej zamarzają na kość.Ta sytuacja mnie dosłownie sparalizowała. Od kilku dni myslę jak z tego wybrnać. A wybrnać niestety nie ma jak.Domyślam sie ze i same Bazarki nie uratuja tutaj niestety sytuacji. Karma jest potrzenbna na juz. Bazarki musza sie skonczyc. Srodki spłynać. A zwykle jest tak, ze spływajace srodki ida na bieżące codzienne zakupy. Cieżko mi okropnie, kiedy myślę o tym wszystkim.

iza71koty

Post » Śro gru 29, 2010 13:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
saranna pisze:
iza71koty pisze:Saranno, Wiora prosze zdecydujcie w jakim Bazarku każda z Was może pomóc. Mamy cztery kategorie. Kocie gadżety. Miniaturki olejne. Bizuteria. Kosmetyki. Ja się dostosuję i roześlę do Was zdjęcia.

Saranno miniaturki niech poczekają. Mam skonczone dopiero trzy a jestem w trakcie kończenia czwartej. Chciałabym wystawić kilka na raz. Porobię zdjęcia kocim gadżetom i potem Ci podeśle na maila wraz z opisami.Jeśli chcesz dołoże kosmetyki lub bizuterię. O ile czasowo nie sprawi Ci to kłopotu. U mnie z czasem chwilowo bardzo ciężko.

no to ja reszta :mrgreen:
tylko ze teraz dwie zmiany mam ale mysle ze do piatku dam rade powystawiac wiec czekam na maila ze zdjeciami i info na temat gadzetow :lol:
postaram sie dzis wieczorem wystawic moje bazarki one beda szybkie bo w opcji kup teraz.mam tylko nadzieje ze chetni sie trafia :mrgreen:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro gru 29, 2010 13:49 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
saranna pisze:

Oki, to do gadżetów niech będą kosmetyki :)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Śro gru 29, 2010 21:08 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Jeśli ktoś jeszcze nie głosował na ankiecie sklepu iPets, to zapraszam do zagłosowania na Izę
viewtopic.php?f=1&t=121815&start=75
Wystarczy napisać, że się na nia głosuje :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro gru 29, 2010 21:24 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

hopsne jeszcze wieczorkiem i spokojnej nocy zycze :kotek:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro gru 29, 2010 21:29 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

taizu pisze:Jeśli ktoś jeszcze nie głosował na ankiecie sklepu iPets, to zapraszam do zagłosowania na Izę

Zagłosowane :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro gru 29, 2010 21:37 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zamówiłam dwa worki, pozwoliłam sobie dać Twój telefon Izo, by kurier ewentualnie mógł się skontaktować.
Obawiam się, że jednak dojdą dopiero po Nowym Roku.

PS - i zagłosowane, ofc

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 29, 2010 23:02 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

taizu pisze:Jeśli ktoś jeszcze nie głosował na ankiecie sklepu iPets, to zapraszam do zagłosowania na Izę

Dziękuję Taizu :1luvu: :D

iza71koty

Post » Śro gru 29, 2010 23:06 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana pisze:Zamówiłam dwa worki, pozwoliłam sobie dać Twój telefon Izo, by kurier ewentualnie mógł się skontaktować.
Obawiam się, że jednak dojdą dopiero po Nowym Roku.

PS - i zagłosowane, ofc

Ojej. :D :1luvu: Nawet nie wiesz jak się cieszę. :D Karma teraz dla nas na wagę złota. Jeszcze dwa Dobre Duszki :1luvu: z wątku obiecały Pomoc w kwestii suchej karmy. Jesteście Kochane Dziewczyny. :1luvu: Dam znać jak tylko do nas dotrze. Oby szybciutko. :D Będziemy MOCNO trzymać kciuki i mocno zaciskać kocie łapki. :D

iza71koty

Post » Śro gru 29, 2010 23:08 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

AlfaLS pisze:

Zagłosowane :D

Bardzo Ci Dziękuję AlfaLS :D

iza71koty

Post » Śro gru 29, 2010 23:11 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kochani Gorąco Dziękuję Wszystkim za głosy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jesteście Cudowni. :D Cieszę się OGROMNIE że JESTEŚCIE. :D

iza71koty

[poprzednia][następna]