Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Pysia pojechała z TŻ-em do weta na zdjęcie szwów.Z tego wszystkiego zapomniałam wam napisać że Pysia jest niesamowicie mądrym kotem.Wiadomo po operacji musiała nosić kołnierz którego nie znosiła.TŻ wkładał jej kołnierz za każdym razem jak ona lizała szwy i kicia zrozumiała przestała lizać my przestaliśmy jej kołnierz zakładać i wszyscy byliśmy z tego powodu szczęśliwi![]()
Dziś zauważyliśmy u Fibi maleńkie zmętnienie na drugim oku oczywiście od razu kropelki daliśmy.Zastanawiam się dlaczego u niej tak się dzieje co jest przyczyną mętnienia oczu.Może w zabawie inny kot ja zadrapał ?...nie wiem.Fibi ogólnie jest słabym kotem ale co się dziwić przecież to i tak cud że żyje jak mi ją dzieci przyniosły z ulicy to wyglądała jak kocie zwłoki.Niedługo nas opuści oj będziemy za nią tęsknić ja najbardziej za tym jej ugniataniem mojego ciążowego brzucha
lidjanb pisze:A co dobrego slychać u Pysi?
kinga-kinia pisze:lidjanb pisze:A co dobrego slychać u Pysi?
Łapka po operacji już się na moje oko zagoiła jutro Tomek jedzie z Pysią na kontrolę.Dziś musiała dostać sterydy bo już z pyszczka mocno jej śmierdziało.Wet wyrywanie zębów chce chce odwlec tyle ile się da.Pod koniec miesiąca znowu będę jej musiała robić badanie moczu.
Zachowanie Pysi wskazuje na to że jak na swoje choroby to dobrze się czuje zwłaszcza wieczorem gdy jest czas rozkładania łóżek uwielbia wtedy przeszkadzać jest śmiechu co niemiara.Do suchej karmy dodaję jej skanomune na pewno jej to nie zaszkodzi a być może pomoże.
kinga-kinia pisze:Pysia dziś na 18:00 ma wizytę u weta.U Pysi martwi mnie ta cały czas luźna kupa mam nadzieje że dziś coś wet na to da.
Mnie dopadła grypa ponieważ jestem w ciąży nie mogę brać normalnych leków TŻ kupił mi w aptece specjalny syrop dla kobiet w ciąży,fuj jakie paskudztwo z czosnkiem - okropność.
Jak tylko trochę dojdę do siebie to zrobię bazarek.
kinga-kinia pisze:Od lutego 2009 wyadoptowałam 33 koty.
kinga-kinia pisze:Pysia o 4 w nocy wymiotowałaale cały dzień czuje się dobrze nawet się bawiła.
Od lutego 2009 wyadoptowałam 33 koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 124 gości