Aleksandra59 pisze:Ja tam nie wiem czy z tej radości będę w stanie zasnąć![]()
Na razie wygląda na to, że raczej nie
Mimo wszystko życzę Ci wiele takich powodów bezsenności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Ja tam nie wiem czy z tej radości będę w stanie zasnąć![]()
Na razie wygląda na to, że raczej nie
CatAngel pisze:To bardzo, ale to bardzo się cieszę, że ogłoszenia pomogły jednemu kociakowi![]()
![]()
![]()
barba50 pisze:Mati pojechał do domu co wszystkich bardzo cieszy, a my z trikolorką byłyśmy dzisiaj w lecznicy na konsultacji ortopedycznej. Po urazie następstw nie widać, koteczka chodzi prawie zupełnie dobrze. Tzn. piszę prawie, bo kocina ma jakieś zaburzenia błędnika, jakieś zmiany w uchu, które powodują, że przekrzywia główkę i czasami nie trzyma kierunku. To z urazem nie ma nic wspólnego, to jest starsza sprawa i uraz mógł powstać na skutek jakiś jej niezborności ruchowej. Można przyjąć, że jest dobrze. Można byłoby szukać przyczyny poddając kotkę kolejnym badaniom, ale azylu nie stać na takie kosztowne leczenie, zważywszy, że te zmiany u niej mogą być nieodwracalne (żeby to ocenić trzeba przeprowadzić badania). Chyba poprzestaniemy na tym co mamy. Zadowolimy się aktualnym stanem zdrowia Tessy.
Tak, tak - proszę Ciotek - koteczka dostała swoje własne nowe imię i nazywa się Tessa, zdrobniale Tesia. Pasuje do niej???
Czekałyśmy dość długo na badanie...
Bardzo dokładnie się wymyła jakby w Azylu nie miała na to czasu, ew. gdzieś się na wieczór szykowała![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1161 gości