♥♥♥ DT u MarKotek♥♥♥

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 12:35 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

Całkiem dziarsko wyglądają te twoje pędraki. Pupa Feli faktycznie jakby wypchana czymś od wewnątrz. Zupełnie się nie znam na kocich pupach więc nie będę się tu mądrzyć. A twoja córcia jak urosła!!!! Wydaje mi się, że jest bardzo do ciebie podobna :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro paź 20, 2010 13:24 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

babajaga pisze:Całkiem dziarsko wyglądają te twoje pędraki. Pupa Feli faktycznie jakby wypchana czymś od wewnątrz. Zupełnie się nie znam na kocich pupach więc nie będę się tu mądrzyć. A twoja córcia jak urosła!!!! Wydaje mi się, że jest bardzo do ciebie podobna :D

urosła :) ty ja faktycznie dawno widziałas chyba jeszcze na cycu była wtedy :mrgreen:
czy podobna hmmm mowia ze do taty ale charakterem po mamusi :twisted:
pedraki widac lepiej ,bardziej żywe sa ,wariuja kupy sie normuja pupa tez o niebo lepiej ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro paź 20, 2010 16:07 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

Czyli generalnie idzie ku dobremu. Oby tak dalej. Macie jakieś widoki na pracę?
Acha, przestaw sobie datę w aparacie :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro paź 20, 2010 16:29 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

Maleństwa przecudne :1luvu: i cieszę się, że wszystko idzie ku dobremu.

Czy macie jakis plan działania dalej - w sensie szczepienia itp., bo obawiam się, że wirus jest u Ciebie w mieszkaniu i nie wiem jak długo działa surowica. Czy wet coś mówił na ten temat? Czy odkażałaś mieszkanie?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro paź 20, 2010 17:35 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

a data to juz od dawna nie ustawiana ;)
narazie leczymy biegunke,dzisiaj dostalismy zastrzyki do domu do niedzieli,w poniedzialek mamy jechac
pozniej odrobaczanie i dopiero szczepienie
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob paź 23, 2010 11:29 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

Jak maluchy? Co tak zacichło? Dobrze wszystko? Brykają?
Obrazek

babajaga

Post » Czw paź 28, 2010 2:19 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

babajaga pisze:Jak maluchy? Co tak zacichło? Dobrze wszystko? Brykają?

przepraszamy :oops:
wszystko dobrze,bylismy na kontroli u weta.Maluchy dostały jeszcze do piątku pastę zeby im sie wszystko w brzuszkach dokładnie wyregulowało i w piątek beda odrobaczone.
Jarząbek ma duzy brzuszek.
wet mowi ze juz raczej nic złego nie powinno się wydarzyć chyba ze robaki.

w piątek je zobaczymy jaką maja juz wage a napewno sporo wzrosła,bardzo duzo jedza,jak sa głodne dra się jak opętane.Co chwila kupuję im jedzenie a za chwile juz niemam i znowu musze leciec kupić.
chyba musze pomyslec zeby im gdzies hurtowo kupic.
Poki co jadły intenstinala i babycata na zmiane.Pochrupały tez suchego intenstinala.

Póki co wszystko dobrze ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Czw paź 28, 2010 5:28 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

Czyli kot Majencji dobrze się spisał :ok: .
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw paź 28, 2010 11:09 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

Mulesia pisze:Czyli kot Majencji dobrze się spisał :ok: .

oj tak,ukłony dla niego ;)
wet penie by powiedział ze to nic nie dało,
zastanawiam sie czy to surowica pomogła i cykloferon czy same to zwalczyły ale biorąc pod uwage Gwizdka[*] i Rudiego[*] to niewiem
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Czw paź 28, 2010 17:30 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

Och tam , kot czy cykloferon, oczywiście moje rence które leczom :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw paź 28, 2010 20:02 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

majencja pisze:Och tam , kot czy cykloferon, oczywiście moje rence które leczom :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Otóż to. :lol:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw paź 28, 2010 20:13 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

W końcu musi być w rękach czarownicy czarowna moc no nie???? :twisted:
A ja teraz siedzę w pokoju uziemiona bo palę promieniami zarodniki grzyba :evil: Trza uważać na oczka. Ale zniszczę dziada :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob paź 30, 2010 17:16 Re: PANLEUKOPENIA!!surowica podana,cykloferon w trakcie.CZEKAMY.

byliśmy na kontroli
wszystko jest dobrze maluchy tyją,rosną i pięknieja
zostały odrobaczone dostały książeczki
możemy szukać domu
za 2 tygodnie można szczepic ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob paź 30, 2010 21:27 Re: Fela i Jarząbek wygrały walke z pp.Teraz do domku :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw lis 04, 2010 13:38 Re: Koci dom tymczasowy u MatynyP *ZAMKNIĘTY*

Jarząbek pojechał do domu do Będzina ;)

Po Fele dzwoniła wczoraj pani,bardzo miło mi się z nią rozmawiało.
Opowiadała mi o kotach które mieszkały z nią jeszcze u rodziców,o ktoce która była bardzo chora i musieli ją uśpić.
Wszystkie koty które Pani miała były sterylizowane i kastrowane.
Pani bardzo mnie prosiła abym poczekała na nią do soboty bo wcześniej nie może przyjechać.
Domek w Bytomiu by był ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

[poprzednia][następna]