Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Wielka szkoda![]()
![]()
We Wrocławiu bardzo potrzebne są domy tymczasowe.
Magdalena424 pisze:Niestety Kryszynko nie mogę być DT
Ze względu na moją Mini i jej chorobę …
Dzwoniłam, pytałam ale usłyszałam: że może lepiej jej nie narażaćbo ona taka delikatna i nie wiadomo jak taki stres na nią wpłynie …
przykro mi bardzo....
molly88 pisze:Oooo! Nic nie wiedziałamŻe jak sama Kruszyna mówiła, ze zajęta pisze dzielnie artykuł to może ktoś pojdzie co ?????
Przydało by się
_leśna_ pisze:Kruszyna masz emaila :]
Tak ogólnie napiszę BAAAARDZO potrzebne są gazety w schronie - te nie kolorowe - masakra jest, w ogóle nikt nic nie przynosi, no może jakieś małe skromne jednostki ale to kropla w morzu.
Jak macie coś na zbyciu to ja bardzo proszę !
Kruszyna pisze:http://cjg.gazeta.pl/CJG_Wroclaw/1,104514,8441623,W_weekend_dni_otwarte_nowego_schroniska_dla_zwierzat.html
Agness78 pisze:Gibutkowa, wszystko co napisałaś jest prawdą, ale ja osobiście bym się wystraszyła![]()
Oczywiście potencjalny DT musi to wszystko wiedzieć, tyle że nie z każdym kotem są mega problemy.
Zdarzały mi się takie tymczasy które były tylko na przeglądzie i odrobaczywieniu.
Nie każdy DT musi decydować się na "trudny" przypadek, a nawet uważam że od takiego nie powinno się zaczynać bo można się zniechęcić. Nie wiem też czy nadal to obowiązuje ale kiedyś Pani Białoszewska mówiła, że jako DT
biorąc kota ze schroniska mamy szczepienia i ewentualne leczenie za darmo w schronisku.
Oczywiście nie wszystkim to pasuje - odległościowo lub z innych przekonań, ale taka możliwość była.
Nie wiem jak jest teraz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 294 gości