Iwetka znalazła panią z warszawy, która ma klatkę do oddania a nawet z rozpędu drugą dołożyła. W przyszła środę będę wracać z delegacji z warszawy to klatki zabiorę. Zawsze będzie więcej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rybka_39 pisze:A Sony nadal bez domu?
Może mi ktoś wysłać wersję plakatu do wydruku?
sylwia39@gmail.com
Mara S pisze:Rybka_39 pisze:A Sony nadal bez domu?
Może mi ktoś wysłać wersję plakatu do wydruku?
sylwia39@gmail.com
Tak - Sony nadal bez domu i po odstawieniu Sedalinu znów coraz b. wyjeale chyba dam mu znów dziś pół tabletki. Jeszcze mu jakieś badziewie (może grzyb) wyskoczylo - smaruję na razie Clotrimazolem, do tego co jakis czas ma krwawą ranę na uchu i nie wiem z czego ale moze to efekt bitw z Leną. Wyślę Ci Sonego
ale jutro z pracy.
Jesli byłby w KCh wolny boks to moze by tam wsadzić jedąa z tych potrzebujacych szarych kotek ze schronu a jak będzie z nią ok to za 10 dni wezmę ją do Zbyszka (sory ale wcześniej sięnie da - boi sie o swoje koty)... Ale żeby była domowa naprawdę - nie jakiś dzik
terenia1 pisze:przydałyby się jakieś krople do oczu bo jednemu z burasków zaczynają się robić brzydkie oczka
Kleo pisze:terenia1 pisze:przydałyby się jakieś krople do oczu bo jednemu z burasków zaczynają się robić brzydkie oczka
Teresa czego do oczu potrzebujecie? coś tam mam na pewno co by sie przydało
Alienor pisze:Już po wizycie w schronisku - wszystkie miały posprzątane, wodę i suche, dałam mokre+ wątróbkę kurzą podgotowaną - jadły aż furczało. biało czarny dostał Avilin na szyję, choć nie podobało mu się to jużi próbował zwiać. 3 maluchów z dolnej klaty (2 buraski i czarny) już nie ma - kto je zabrał? Mały czarny wyje i chce zwiać z klatki - dobrze, że mam dziś wizytację w pracy bo chyba bym się złamała i zabrała choć nie powinnam... Razem z Julinką stworzyliby superduo - tylko czy moje koty i my przeżylibyśmy to?
Trikolorka leżała - powąchała w kierunku jedzenia, ale się nie podniosła - mam nadzieję, że zje trochę późniejbo pod wpływem zapachu nawet tercet z półki wylazł i raczył podpić sosiku oraz zagryźć wątróbką
![]()
Jak niebo nie spadnie nam na glowę będę w sobotę - ale jakby ktoś mógł mnie z Zagórza przywieźć to kupiłabym ryby (3,50zł/kg) w Carrfourze i udusiła z pietruszką na oleju? Bo kumpela z sushi baru na razie na urlopie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 14 gości