BUBA W DOMKU STAŁYM NARESZCIE MOJA KRÓLEWNA SZCZĘŚLIWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 8:48 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

U Buby bez zmian, po kuracji Scanomune, Oxycortem, Unidoxem przez 2 tygodnie stan Buby nie zmienił się.
Nadal jest wyciek z oka i z nosa.
Martwi mnie to, ale pocieszam się, że mimo, że nie ma poprawy, to nie ma też pogorszenia.
Jakby coś więcej się działo, to bym biegła do weterynarza, a tak to...
Tak to nie mam pieniędzy.

Przeprowadziliśmy się, Buba przeprowadzkę zniosła dzielnie, nadal ma skłonności psychopatyczne, czyli z nastawienia do zabawy z którąś z kociątek nagle z sekundy na sekundę zmienia się w atak, już 2 razy TŻ rozdzielał Bubę i Azora.

Co do synka, to Buba jest obojętna, a nawet bardziej niż obojętna, bo zachowuje się tak, jakby synka w ogóle nie było.

Wczoraj Fuga zaczęła śpiewać, ale przeszło jej, a ja ucieszona/załamana, że to rujka pierwsza, ucieszona, że można ją ciachnąć, i załamana, bo nie mam tych 60 zł :(
A Kitka mniejsza od Fugi...

Tyle u nas.

Dół i tyle.
najszczesliwsza

Post » Pon lis 15, 2010 20:33 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Dół i tyle.

No to ciesze się, że mam doborowe towarzystwo :mrgreen: Ja to bym z tego oxycortu zrezygnowała. Papra się oko i tyle, a za wiele nie pomaga.
Co tam u Was? Tak dawno żadnych wiadomości, nikt nie zagląda :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 27, 2010 12:12 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Wczoraj zauważyłam, że Fuga i Buba mają zawalone uszy, w snesie brudne, wyczyściłam, zadzwoniłam do weterynarza i mam nic nie dawać na to i w poniedziałek jedziemy z dziewczynkami na wycieczkę. Mówił, żebym przyjechała dziś, ale... Ale dziś to ja nie mam jak, 1 transporter mam, 2 koty, których nie wpakuję razem, pada śnieg no i synka mam.

TŻ jeszcze nie wie...

Na dodatek Fuga zaczęła dziś sikać, na 99% Fuga, bo ona przez sterylką mi sikała na łóżko synka, a teraz to nawet nasikała ja mnie dosłownie jak spałam, znaczy na kołdrę moją...
najszczesliwsza

Post » Sob lis 27, 2010 17:18 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

najszczesliwsza pisze:Wczoraj zauważyłam, że Fuga i Buba mają zawalone uszy, w snesie brudne, wyczyściłam, zadzwoniłam do weterynarza i mam nic nie dawać na to i w poniedziałek jedziemy z dziewczynkami na wycieczkę. Mówił, żebym przyjechała dziś, ale... Ale dziś to ja nie mam jak, 1 transporter mam, 2 koty, których nie wpakuję razem, pada śnieg no i synka mam.

TŻ jeszcze nie wie...

Na dodatek Fuga zaczęła dziś sikać, na 99% Fuga, bo ona przez sterylką mi sikała na łóżko synka, a teraz to nawet nasikała ja mnie dosłownie jak spałam, znaczy na kołdrę moją...

O Jezu :strach: To ty go (synka) przed TZtem ukrywasz? :ryk:

jasdor

Post » Sob lis 27, 2010 19:57 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Hi hi hi dobre :ryk:
najszczesliwsza

Post » Nie lis 28, 2010 1:22 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Tż już wie w czarną rozpacz popadł przez te siki-wyglądał jak sterany żołnierz po przegranej wojnie. Faceci słabi ogólnie są
Kuwetki nowe trzeba wstawiać choćby małe ale żeby różne drogi do nich prowadziły. Czyli wrócić do stanu poprzedniego i być cierpliwym. No i intensywnie szukać tymczasom idealnych domów i podstawowy warunek KUWETKI :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 19:42 przez iwonac, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Nie lis 28, 2010 14:28 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Warunek podstawowy --> Obrazek

jasdor

Post » Pon lis 29, 2010 20:04 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Co słychać Agatko :kotek: Wogóle to ja przepraszam,że się tak wymądrzałam w sprawie tych kuwetek poprostu chciałam coś doradzić z własnych doświadczeń :oops:

iwonac

Post » Pon lis 29, 2010 23:45 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Próbuję złapać siki, od tego chcę zacząć, wizyta u weta z sikami w ręku.
Jutro idę do weterynarza, albo zadzwonię z prośbą o diagnostykę na raty, krechę czy buk wie co jeszcze...
TŻ powiedział, że ma dość i czemu wszystko na raz...
Rachunek za prąd nie zapłacony, mam oddać półtorej stówki za sterylki i nie mam, no i czynsz...
pomocy!
najszczesliwsza

Post » Wto lis 30, 2010 0:28 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Agatko Ty siku do ręki nie złapiesz a nawet jak złapiesz to albo zgubisz po drodze albo zamarzną :wink:
A tak poważnie to mój milutek chyba jest bardzo chory zakatarzony i nie sika jutro też ide po prośbie do weta.
W sprawie sterylek pw

iwonac

Post » Wto lis 30, 2010 23:18 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

najszczesliwsza

Post » Śro gru 01, 2010 20:03 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

Buba i Fuga były dziś u weterynarza.
Mam tam dług na 30 zł.
Został im podany zastrzyk na świerzba.
Co do sikania Fugi to wet mówi, że to złośliwe jest z jej strony po prostu.
najszczesliwsza

Post » Śro gru 01, 2010 20:42 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

jednym słowem podpadłaś fudze :wink: też mam takie atrakcje w domu :twisted:

iwonac

Post » Śro gru 15, 2010 0:15 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

PILNA SPRAWA, FUGA CHORA

viewtopic.php?f=1&t=112321

Na ostatniej stronie pokracznie dość wyłożyłam co się dzieje.

Moje dwa bazarki na które zapraszam :1luvu:

viewtopic.php?f=20&t=120872

viewtopic.php?f=20&t=121332
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]