Otw-Fidelek [*] Rudy [*] Wieści,wieści :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 14:52 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

I co z tym domkiem dla niebieskiego? Szykuje się?
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon lip 26, 2010 15:20 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

jolabuk5 pisze:I co z tym domkiem dla niebieskiego? Szykuje się?

nic nie wiemy!
Trzeba czekać i uzbroic w cierpliwość.

Wspaniałe, dojrzałe koty czekają na swoich Dużych. Czekają na dobry dom i miłość!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 26, 2010 15:52 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

ASK@ pisze:
jolabuk5 pisze:I co z tym domkiem dla niebieskiego? Szykuje się?

nic nie wiemy!
Trzeba czekać i uzbroic w cierpliwość.

Wspaniałe, dojrzałe koty czekają na swoich Dużych. Czekają na dobry dom i miłość!

Dojrzałe i słodkie :1luvu:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lip 26, 2010 17:09 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

Jejku :( kolejne śliczne bidule :(

za domki :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lip 26, 2010 20:28 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

Miałam kolejne zapytanie o biało rudego, Asiu, przekierowałam na Ciebie.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Pon lip 26, 2010 21:14 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

Oby z tych domków coś dobrego wyszło i żeby w buraskach też się ktoś zakochał. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Pon lip 26, 2010 21:30 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

ASK@ pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Kaprys2004 pisze:HOP

Ach Ty notoryczny spamerze :twisted: Upowcu lakoniczny ty!

nic dodac, nic ująć :ryk: :ryk: :ryk:

No to Hoop :!:

Kobiety, jak tu nie HOOPkać, kiedy czasu brak, pracy nie wykonuję sumiennie przez te kocie problemy, tematów milion, a i na wypowiedzi rozumu mi nie staje.. sensowne że tak powiem..

No to hop :ok: :ryk:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lip 26, 2010 21:55 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

Jowita pisze:Miałam kolejne zapytanie o biało rudego, Asiu, przekierowałam na Ciebie.

dostałam sms-a ale byłam na imieninach.Zadzwonie jutro.A mozę to inni ludzie pisali? Pisali coś o mailu!

Dziewczyny mam klucze, co prawda do jutra ale mam.

Gadałam dzis z burasami i niebieskim :mrgreen: . Burasy cudo, przytulaśne i miziate. Kochane chłopaki. Żarłoki straszne.ŁepinyBiały bez oporów wywalał brzuszek.
Niebieskie cudo wg słów p.Ady jest jednak dziewuchą. Wczesniej mówiła co innego :roll: . Nie dała się obejrzec kocina. Jest cudna z tymi swoimi oczyskami lekko skośnymi i skupionym pysiem. Ma zwyczaj jak sie zapatrzy lekko wystawiać języczek. Pewnie i bark (podobno) ząbeczków ma wpływ na to, ale wygląda uroczo.To miziate cudo.Wielce miziate.
Rudziaszka nie widziałam. Schował się. Strasznie mi go zal. Tygodnie samotnosci, brak ludzia a potem złapali i skrzywdzili. Nad rudzikiem pewnie trzeba by było popracować. Zaczynam sie o niego troche bac. Uroda cudna ale jak to rudzik ,charakter chwiejny, niepewny. Jemu madrego i cierpliwego domu potrzeba.Mogą być kłopoty z nim.
Koty podobno miały zwyczaj spać przytulone do Pani pleców, w łóżku. Ostatnie tygodnie właścicielka chorowała, więc koty miały ją na własność. Teraz jak przyjdzie człowiek nie mają czasu na spanie. One chcą wykorzystac każdą chwilę na pobyt z nim.P.Ada skarzy sie,ze nic nie moze zrobić bez ich asysty. Jak one biedne muszą cierpieć i czuć sie źle. Odrzucone, niekochane i niechciane.
I ciągle gryzie mnie,ze imion nie mają.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 26, 2010 22:19 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

Burasy: Marek i Wacek, Bolek i Lolek, Jarek i Bronek
Niebieska: Blue, Azurra
Rudzik: Atylla, żęby mu dodać animuszu :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Pon lip 26, 2010 22:24 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

Jowita pisze:Burasy: Marek i Wacek, Bolek i Lolek, Jarek i Bronek

Jowita, ale przecież te burasy się kochają. :ryk:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lip 26, 2010 22:25 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

Agneska pisze:
Jowita pisze:Burasy: Marek i Wacek, Bolek i Lolek, Jarek i Bronek

Jowita, ale przecież te burasy się kochają. :ryk:

Koty to przekorne bestie :twisted:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Wto lip 27, 2010 6:50 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Jeszcze żyją...!!!

niebieski moze być Blue, bo pasuje i do dziewuchy i do chłopaka. Wet rozstrzygnie.
Chłopaki po polskiemu: Marek i Wacek lub Bolek i Lolek? Które wybieramy?
rudzik -jakoś Atylla mi nie pasuje. Ati?

Koty nie mogą byc bez imienia.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 27, 2010 8:15 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Jeszcze żyją...!!!

J bym była za Markiem i Wackiem dla burasków. Ati też ładnie.
Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za bidy...
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto lip 27, 2010 8:45 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Jeszcze żyją...!!!

podrzucę kociaste!

Tak więc
Wacek bury,
Marek buro-biały
Rudzik Ati
Niebieski Blue

Bardzo sie martwię o Atiego, bo on najbardziej wycofany. Mogą być kłopoty z nim w domu stałym. Stres swoje zrobić moze.A całe dnie samamu w chałupie gdzie człowiek zawsze był ,źle wpływa. Moze uda mi sie chodzić tam częściej. Bo ja łaże by z nimi posiedziec, pogadać wygłaskać. jak wychodze i zostawiam je, to mi sie płakać chce. Blue i buraski wskakuja na szafę i tulą sie do siebie. Pani Ada mówi,że głónie tam siedzą całe dnie.
Pani Ada dla sprzątania przyjeżdża, a one łaża za nią i dopominaja sie uwagi.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 27, 2010 9:07 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Potem...:-( POMOCY!

ASK@ pisze:One chcą wykorzystac każdą chwilę na pobyt z nim.P.Ada skarzy sie,ze nic nie moze zrobić bez ich asysty. Jak one biedne muszą cierpieć i czuć sie źle. Odrzucone, niekochane i niechciane.

Do góry koty. Musi być dla Was nadzieja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia][następna]