terenia1 pisze:Marta

Twoja Darka ma rację kiedyś zwyciężymy

oby to się odbyło za naszego żywota
co do Mokkuni chyba masz rację, ostatnio jak robiłam zdjęcia w kociarni z lampą błyskową to jak jej robiłam zdjęcie jej oczy nawet nie drgnęły, inne koty automatycznie mrużą zamykają oczy Mokkunia nie
Kurcze bardzo by jej się przydał DT założyłam jej wątek, ale dziewczyny prosze podrzucajcie go może ktos Mokunię zauważy

No właśnie też to zauwazyłam że nie reaguje jak "dostaje "fleszem po oczach

Dziewczyny trzeba pomysleć o "wycieczce "do Wrocławia!
Druga sprawa dziewczyny nie dawajcie kotom na kociarni surowego miesa i nabiału typu :serek czy mleko.Często koty ktore do nas trafiają sa po biegunkach i jelita nie funkcjonują jak trzeba.Wczoraj jak byłam na fotkach na kociarni ,delikatnie mówiąc kociarnia byla zafajdana jak cholera ,a smród niemiłosierny.
Jezeli ktoraś z was bedzie miała troche czasu bardzo proszę dopucujcie kociarnię żeby nie było czuć!Chodzi min o ludzi ,żeby sie nie doczepili że smierdzi.
Niestety od dłuzszego czasu mamy wilgoć na kociarni.Jezeli ktos ma jakiś pomysł lub sprawdzony srodek na grzyba prosze o kontakty na pw.
Kochani szukamy lokalu !!!!!Rozglądajcie się!!!1
Jeszcze jedno .Na na naszej stronie pojawiał się zakładka "Koty specjalnej troski" bede tam sukcesywnie umieszczała koty które cudem uratowałyśmy i te którym nie udało nam sie pomóc.Koty które były wyjątkowe, ktore zapadły nam w pamięć w swojej walce o życie
Czy ktoś ma pomysł na inny tytuł tej zakładki??Prosze o propozycje