TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 19:52 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową. Film str 8

Ja dodaje zdjęcia przez imageshack.us ale fotosik.pl też dobrze działa :)

Bardzo, bardzo się cieszę, że u Tofika tak dobrze :1luvu: i że trafił na takich wspaniałych ludzi :1luvu:
Mam nadzieję, że dogadanie się z dotychczasowym rezydentem jest tylko kwestią czasu :ok:
Z niecierpliwością czekam na fotki koteczka :) wyjątkowo poruszył mnie ten mały, a to że mu lepiej jest dla mnie radością nie do opisania :1luvu:

Nadal zaciskamy kciuki i wszystkie łapeczki za słodziaczka Toficzka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro gru 29, 2010 11:56 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową. Film str 8

[quote="Ines_Chorzow"]Tofiś był na wigilii u swoich nowych "dziadków" :). Czuł się tam dobrze :). Nie miał go tam kto dręczyć, bo jego braciszek został w domu :). Tofiś jest zdrowy, je dużo i chyba jest silniejszy niż na tym jego filmiku, bo jak pije wodę to stoi i głowa mu nigdzie nie ucieka. Potrafi zeskoczyć z tapczanu i bardzo często udaje mu się to zrobić bez upadku

Bardzo się cieszę, że Tofik tak dzielnie się trzyma :D . To cud.
Pokazałam nawet 2 tyg. temu ten stary filmik mojej wetce, która jest świetna i do której mam pełne zaufanie. Ona też skłania się do problemów z móżdżkiem, tylko nie wiedziała, czy on od urodzenia miał takie chude nóżki, jakby bez mięśni?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro gru 29, 2010 21:27 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową. Film str 8

ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Śro gru 29, 2010 21:34 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową. Film str 8

bez dwoch zdan :1luvu:
cudowny kot - cudowna historia
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Śro gru 29, 2010 21:47 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową. Film str 8

słodziaczek tofikowy :1luvu: świetnie sobie radzi koteczek :1luvu: tak trzymać :ok: :ok: :ok:

LSVC

Post » Śro gru 29, 2010 22:18 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową. Film str 8

Cudniak :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 01, 2011 14:06 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową. Film str 8

Szczęśliwego Nowego Roku!!! Zdrowia i mnóstwa przyjemności dla Tofika, a dla jego Dużych cierpliwości i czerpania mnóstwa radości z przebywania z tak wyjątkowym kotkiem...

LSVC

Post » Pt sty 07, 2011 18:47 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

Jak tam słodziaczek tofinkowy?... i jego relacje z drugim koteczkiem?...

LSVC

Post » Nie sty 09, 2011 17:45 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

Wieści od Tofisia:
"Tofiś jak zwykle :) ma się dobrze. Bawi się już super naśladując w zabawie Nalego. Na początku strasznie bał się zabawek, nawet szmacianej myszki, ale teraz nawet przymierza się do piłki tenisowej. Niestety już nie da się zawsze przytulić tak, jak na początku. Potrafi okazać niezadowolenie i uważamy, że to pokazuje nam, że czuje się już w miarę swobodnie w swoim domu. Kochamy go za to, że jest :) a jest już z nami prawie miesiąc".

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Nie sty 09, 2011 18:16 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

:D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon sty 24, 2011 12:42 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

Co u Toficzka?... jakieś postępy?...

LSVC

Post » Sob sty 29, 2011 20:45 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

Wczoraj byłam u Tofisia w odwiedzinach :) Nawet nie wiecie, do jakiego fajnego domku trafił :ok: Duzi go bardzo kochają, troszczą się o niego mocno, Tofiś ma wszystko, czego potrzebuje i jeszcze więcej :) Bał się nas bardzo, więc przez pierwszą godzinę nawet go nie zobaczyliśmy :twisted: Potem się troszkę ośmielił i przyszedł do gości :D Nie dało rady go pogłaskać, bo on naprawdę mocno boi się obcych, za to Duzi wybawili go za nas :) Porobiłam mu troszkę zdjęć, niestety jakość kiepska, bo robione telefonem. Z drugiej strony lepszy rydz, niż nic :D Tofiś i jego kolega dostali po piłeczce i od razu wypróbowali, czy nadają się one do zabawy :D Piłeczki przeszły test pozytywnie, koty były zadowolone :) Tofiś to nieziemski żarłoczek, jego kolega musi dostawać jeść na parapecie, bo inaczej nic by nie zjadł :D Tofiś wcina za dwóch. Opatentował sposób jedzenia tak, że niczego nie przepuści, a i miseczka mu nie ucieka i nie musi jej gonić :) Radzi sobie naprawdę dobrze, mniej się kiwa, szczególnie widać to po jego główce. Potrafi nawet chwilę poleżeć w ogóle bez kiwania, wygląda wtedy, jakby nic mu nie dolegało :) To naprawdę cudowny i bardzo uroczy kotek. Jego kolega też jest śliczny, tyle że dokucza Tofisiowi, traktuje go trochę jak taką zabawkę. Dlatego też jego Duzi dostali od nas krople Bacha, może one pomogą futrzakom się wyluzować :) Trzymajcie kciuki za ich relacje :ok: :ok: :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 0:39 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Rozdzieliłam fotki spacją, bo "zlepione" rozciągnęły forum (IE)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Sob sty 29, 2011 22:11 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

Dzielny bombelek :) pysio ma taki słodziutki :) kochany kocio :) a jak mu idzie kuwetkowanie?...

LSVC

Post » Sob sty 29, 2011 22:19 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

No niestety różnie :( Chodzi do kuwetki, ale przeważnie się cały ubrudzi, więc od razu jest mycie. W nocy załatwia się do kuwety (Duzi wstają w nocy go myć, bo on oczywiście śpi z Dużymi w łóziu :D), zaś w dzień to już różnie. Potrafi załatwić się po prostu na podłogę.
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Nie cze 12, 2011 13:18 Re: TOFIK-maly kotek z ataksją móżdżkową-dostal szanse. Ma dom

Jak tam Tofik?... co porabia?... a przede wszystkim jak jego relacje z kolegą??

LSVC

[poprzednia][następna]