bianco nero pisze:Andżelika, wbrew temu co pisałam dzisiaj, następny wyjazd mam 23.-24.04.
annette88 -j/w- będziesz wówczas?
Czy któraś z cioć dałaby radę pokryć zeszłomiesięczne, podwieszone Allegro z mojego konta?
BĘDĘ !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bianco nero pisze:Andżelika, wbrew temu co pisałam dzisiaj, następny wyjazd mam 23.-24.04.
annette88 -j/w- będziesz wówczas?
Czy któraś z cioć dałaby radę pokryć zeszłomiesięczne, podwieszone Allegro z mojego konta?
Hanulka pisze::mrgreen:![]()
![]()
![]()
byle skuteczny
bez odsiadki
![]()
OKI pisze:To może jeszcze tytuł zmienić?![]()
![]()
![]()
Dobranoc
majka2222 pisze:Daję ogłoszenia Misi i Malwinki, mogę jeszcze jakiegoś kociaczka. Tylko proszę informacje na PW, a zdjęcia mogę skopiowac z forum.
kociamysza pisze:fotorzuta ma chimery jak moj internet dzisiaj, pojawia sie i znika
Hanulka pisze:majka2222 pisze:Daję ogłoszenia Misi i Malwinki, mogę jeszcze jakiegoś kociaczka. Tylko proszę informacje na PW, a zdjęcia mogę skopiowac z forum.
fajnie by bylo majka222, ale nie wiem, które koteczki mają allegro...sprobuję to sprawdzć...
![]()
a może kochane ciocie, które prowadzą allegro dla naszych koteczków napiszą, których koteczków to dotyczy.. zamieściłabym to też na pierwszej, byłoby dla nas wszystkich czytelniej - post nr 4![]()
PROSZĘ ZAMIEŚĆCIE TU INFORMACJĘ O WASZYCH OGŁOSZENIACH: LINK + IMIĘ KOTKA = wzór na str. 1, post nr 4
kociamysza pisze:Koci Biuletyn Radomszczanski, wersja kwiecien 2010 do pobrania! http://img109.imageshack.us/img109/6261 ... etyn04.pdf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 109 gości