bianco nero pisze:Andżelika, wbrew temu co pisałam dzisiaj, następny wyjazd mam 23.-24.04.
annette88 -j/w- będziesz wówczas?
Czy któraś z cioć dałaby radę pokryć zeszłomiesięczne, podwieszone Allegro z mojego konta?
BĘDĘ !
Moderator: Estraven
bianco nero pisze:Andżelika, wbrew temu co pisałam dzisiaj, następny wyjazd mam 23.-24.04.
annette88 -j/w- będziesz wówczas?
Czy któraś z cioć dałaby radę pokryć zeszłomiesięczne, podwieszone Allegro z mojego konta?
Hanulka pisze::mrgreen:![]()
![]()
![]()
byle skuteczny
bez odsiadki
![]()

OKI pisze:To może jeszcze tytuł zmienić?![]()
![]()
![]()
Dobranoc

majka2222 pisze:Daję ogłoszenia Misi i Malwinki, mogę jeszcze jakiegoś kociaczka. Tylko proszę informacje na PW, a zdjęcia mogę skopiowac z forum.
, ale nie wiem, które koteczki mają allegro...sprobuję to sprawdzć...

kociamysza pisze:fotorzuta ma chimery jak moj internet dzisiaj, pojawia sie i znika
w pierwszym słowie mego.. to bardzo Ci dziękuję
ale szaleństwo licytacyjne... jak ja takie lubię.. musiałam kilka razy przeczytac Twój post, bo normalnie myslałam, że to "chatamorgana"
ale się cieszę

Hanulka pisze:majka2222 pisze:Daję ogłoszenia Misi i Malwinki, mogę jeszcze jakiegoś kociaczka. Tylko proszę informacje na PW, a zdjęcia mogę skopiowac z forum.
fajnie by bylo majka222, ale nie wiem, które koteczki mają allegro...sprobuję to sprawdzć...
![]()
a może kochane ciocie, które prowadzą allegro dla naszych koteczków napiszą, których koteczków to dotyczy.. zamieściłabym to też na pierwszej, byłoby dla nas wszystkich czytelniej - post nr 4![]()
PROSZĘ ZAMIEŚĆCIE TU INFORMACJĘ O WASZYCH OGŁOSZENIACH: LINK + IMIĘ KOTKA = wzór na str. 1, post nr 4

kociamysza pisze:Koci Biuletyn Radomszczanski, wersja kwiecien 2010 do pobrania! http://img109.imageshack.us/img109/6261 ... etyn04.pdf

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], puszatek i 46 gości