Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blusik pisze:magaaaa nie wycofuj się przez jedno durne pw!!!! Postawiłaś sprawę jasno i zostałaś uznana za odpowiedni DT! Nie wycofuj się! To byłoby tylko ze szkoda dla kici! Też optuję za upublicznieniem tego pw, bo jeżeli ktoś chciał się w tym temacie wypowiedzieć mógł to zrobić oficjalnie, a nie zachowywać się jak prosię (przepraszam prosiaki!)
Na chwilę obecną deklaruję 20 zł, może będzie więcej, ale nie obiecuję, bo pewności nie mam!
magaaaa pisze:Dziewczyny, przepraszam, ale wycofuję się z całej akcji.
Właśnie odebrałam PW o treści sprowadzającej mnie do złodziejki, chcącej sobie wykarmić swoje stado za forumowe pieniądze.
Ponieważ miałam nieszczęście widzieć jak niedawno pastwiono się na forum nad jedną z osób prowadzacych DT, która poprosiła o pomoc absolutnie nie chcę sama przez to przechodzić.
Jestem przerażona tym, co mi napisano zanim do czegokolwiek w ogóle doszło, mimo, ze starałam się stawiać rzeczy takimi jakie są.
Czuję się parszywie, bo zostałam oskarżona o niecna zamiary, bo zawiodłam Laleczkę potrzebującą lepszego losu. Jak widać jednak tu na forum pomoc bywa pojmowana bardzo swoiście![]()
Przepraszam jeszcze raz, wszystkich.
To chyba mój ostatni wpis na tym forum.
Straszne to wszystko...
CoolCaty pisze:Mogę wziąść dwa młode, nie dzikie koty na DT do lecznicy. Testy zrobię u siebie.
magaaaa pisze:Jak testy Laleczki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot] i 666 gości