MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 24, 2010 1:03 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

W imieniu Ingusi dziękuje za bazarki :1luvu:

Pierwsza operacja Ingi jest juz jutro :(
Zmiana nastapila z mojej winy, bo zapomnialam, ze w czwartek mam kontrole w firmie i na krok sie nie rusze :evil:
Dzisiaj przyszła paczka dla Ingi od opiekunki Artura :1luvu: Na początek więc mamy zapewnione najlepsze jedzonko dla naszej staruszki.

Obrazek Obrazek Obrazek

Zrobienie Indze dobrego zdjęcia graniczy z cudem :oops:

Obrazek Obrazek

Bardzo dziękujemy też bez44, która zareagowała błyskawicznie i zasiliła nasze fundusze, aby wspomóc finansowanie leczenia Ingi :1luvu:

Tym wszystkim, którzy nam kibicują, trzymają kciuki i przesyłają mnóstwo ciepłych myśli nie tylko za zdrowie Ingi, ale i pozostałych naszych podopiecznych

Dziękujemy

Jest to dla nas bardzo ważne, że nie zosatliśmy z tym sami :1luvu:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro mar 24, 2010 14:49 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

W końcu udało mi się uchwycić jego piękno :)

Obrazek Obrazek Obrazek

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro mar 24, 2010 17:30 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Ale przystojniak w błyszczącym smokingu :1luvu:
Jak się czuje?
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Śro mar 24, 2010 19:24 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

aassiiaa pisze:W końcu udało mi się uchwycić jego piękno :)

Obrazek Obrazek Obrazek

No. I nie rozumiem, dlaczego wet ma problem z przyswojeniem imienia tego kota. Pingwin pełnym frakiem! :mrgreen:

Wiadomo już coś o Indze? :oops:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro mar 24, 2010 19:33 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Ja niestety wpadam tu z zadaniem do wykonania dla wszystkich, którzy mają MiauKotki w domach.

Otóż wzięłam się poważnie za robienie ogłoszeń, ale bardzo potrzebuję, by opiekunowie o każdym z kotów napisali chociaż 2-3 zdania na temat obecnego charakteru, charakterystycznych zachowań :!:

Bardzo by mi to pomogło, ponieważ sama kotów nie znam, a na stronie fundacji przy poszczególnych kotach są w większości opisy ich przyjęć i ewentualnie opisy charakterów kociąt, które już są kotami dorosłymi :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Śro mar 24, 2010 20:20 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Póki co najbardziej aktualne informacje znajdziesz tu ;) Po skorzystaniu z wyszukiwarki na stronce. Informacje ze strony uzupełnione są wiadomości, które pojawiały się w tym i "poprzednim" wątku oraz na blogu Basi.

O, przy Tess tylko nie mam informacji, że to kawał cholerki najwidoczniej ;)

EwKo

Post » Śro mar 24, 2010 20:28 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Woland czuje się już lepiej, nadal przyjmuje antybiotyk ale szybko pojawiły się efekty. Bustera na razie nie męczą biegunki i póki co wszystko gra ptu ptu żeby nie zapeszać Jak na razie jedynym okazem zdrowia wśród kociastych jest moja Ivetka - kobiety są twarde!Dlatego myślę,że Ingusia sobie poradzi.... tylko wsparcie potrzebne. Cudownie wiedzieć, że miaukoty mogą liczyć na przyjaciół :1luvu:
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Śro mar 24, 2010 21:41 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Majkowiec, coś w tym jest, że kobiety sa twarde :roll: Mam nadzieje, ze Inga to potwierdzi.
Trzymam za twoich panów, że nie chorowali :ok:

Inga jest już po operacji. Ma rane na caly brzuch od przednich łapek az na sam dól :( Ma założony dren i oczywiście wenflon. Najbliższe dni pokaza jak dziewczynka bedzie sie zbierac. Niestety w USG były widoczne torbiele na jedej z nerek :( Druga nerka zdrowa i wyniki krwi tez byly prawidlowe, wiec zdecydowalismy z wetem, że operacja bedzie.
Tak Ingusia wygląda teraz :cry:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro mar 24, 2010 22:01 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Biedniutka Ingusia :( Mam nadzieję, że się będzie na niej szybciutko goiło.

Pini jest przepięknym pingwinem :D

Majkowiec, cieszę się, że Woland znacznie lepiej :ok:

Wirtualna opiekunka Rufusa zrobiła mu cudowny prezent - Rufus będzie mógł pojechać na szczepienie nie martwiąc się o fundusze :D Dziękujemy :1luvu:
O ile zdąży :lol: Ale na razie sza - poprosimy póki co o kciuki w łykend ;)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro mar 24, 2010 22:22 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Biedny puchaty ptyś :(

Dobrze, że chłopcom lepiej.

EwKo

Post » Czw mar 25, 2010 21:30 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Jest tu kto? 8)

Doczytałam o Rufusie: o, pardonnez-moi, o Panu Kocuru Rufusu 8)
Młody, szykuj karczycho :twisted:
I manatki na sobotę :ok:

EwKo

Post » Czw mar 25, 2010 21:39 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Juz nie "kocuru", jajca zostawił weterynarzowi :lol:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw mar 25, 2010 21:46 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

Oj tam, to nie jaja czynią mężczyznę :mrgreen: Jest jeszcze intelekt, urok osobisty...

EwKo

Post » Czw mar 25, 2010 22:49 Re: MiauKot-operacja Ingi/oczopląs Piniego/pustki w kasie-s.12

EwKo pisze:Oj tam, to nie jaja czynią mężczyznę :mrgreen: Jest jeszcze intelekt, urok osobisty...

Oplułam monitor :ryk:

Pini próbujący podejść po mięcho jak karmię zwierzynę to widok zadziwiający.
Łazi taki naburmuszony lekko, szybko tam i na zad ... no kuzna jak tu podejść, aby mnie nie widziała, a mięcho dała ... jejku ciężko tak ... oni jedzą ... może łapa dam radę ... kuzna no ... jak wyciąga rękę to na wszelki wypadek spier... bo wiadomo co ta nieobliczalna zrobi ... może mnie DOTKNIE ... łazi tak wpieniony Pini

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw mar 25, 2010 22:56 Re: MiauKot-Inga po operacji/pustki w kasie i kuwetach...

Adria pisze:Tak nieśmiało napiszę, że kończy się nam karma i żwirki :oops: Niestety procedury w sądach trwają :( Z Basia jesteśmy już gołe i wesołe. Zapłaciłyśmy faktury z eskulapa, częściowo rozliczyłyśmy się z lecznicami i niestety nasze fundusze są na wyczerpaniu :oops: :cry:

Tak było kilka dni temu.
Jak wiadomo, żwirek cudownemu rozmnożeniu raczej sam z siebie ulec nie chce, gad taki :roll: Karma wspiera go w tym głupim uporze.

Nieco liczb:
40 futer - 40 żołądków - 40 ... yyy... No każdy kot czasem musi zajrzeć do kuwety. Mówimy tylko o tymczasach...
KRS siędzieje. Nie wiadomo, jak długo jeszcze to potrwa.
Koty - dzięki Bogu tak swoją drogą :roll: - nie chcą czekać z załatwianiem spraw fizjologicznych na decyzję sądu ;) . Z problemami zdrowotnymi (Inga, Woland, Pini, Tess) też niestety nie chcą zaczekać na decyzję właściwych urzędników...

Nazywając rzecz po imieniu: żwir i karma na gwałt potrzebne :(
Sytuacja jest szczególna...
Gdyby ktoś ( ja wiem, że koniec miesiąca i w ogóle :oops: ) dysponował nadwyżką finansową, którą mógłby przeznaczyć na uzupełnienie zapasów owych deficytowych towarów... :oops:

Uprzejmie uprasza się o kontakt:
1. Telefony:
795 138 858 ; 609 834 036

2. Adresy mailowe:
fundacja.miaukot@qmail.com
miaukotfundacja@gmail.com

Please? :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

[poprzednia][następna]