Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelina31 pisze:idę pilnowa koty![]()
bo mam urlop na kota
jerzykowka pisze:Stelluniu['].............................................................................
Iwciu, całym sercem dziękuję Ci za troskliwą opiekę i miłość jaką otoczyłaś tę cudną koteczkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za dom, który jej podarowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie, strasznie smutno...
kikkik pisze:Hej wam, troche poczytalam forum, ale nie znalazlam informacji, ktorych szukam. Mianowicie moj kociak (prawie 6 miesiecy) robi kupe poza kuweta, wczesniej sie to zdarzylo pare razy ( na moje lozko, raz do wanny), potem spokoj okolo miesiaca, ostatnio znowu, raz zrobil poza, raz w kuwecie, a potem znowu poza (tym razem na swoja poduche, bo sypialnia byla zamknieta). Kupki normalne bobki, nie wiem jak tego oduczyc, zaczyna sie robic problem. Moze mi podpowiecie ??
dzieki
filo pisze:Może załóż swój własny wątek o tym, to więcej osób zajrzy.
Twój kot to jeszcze maluch, uczy się. Jeśli był zamknięty w sypialni i nie miał dojścia do kuwety, a mu się chciało, to zrobił tam gdzie był. Nie miał wyboru. Kot musi mieć dostęp do kuwety 24h, bo inaczej będziesz miała niespodzianki. Koty mają różne zwyczaje. Może Twój potrzebuje dwie kuwety? Może inny żwirek? Może kuweta powinna stać w innym miejscu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 670 gości