Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mawin pisze:a co z ostatnią kotką? ktoś ją tam widział ostatnio?
środa, 14 kwietnia 2010, 22:41, Temat: Re: Klecińska koteczka w DT
Co się dzieje z klecińskim stadem? Już kilkakrotnie o to pytałyśmy (jak choćby Wima kilka postów wyżej...). Bardzo prosimy o informacje, bo ruszył się wątek na miau i jesteśmy pogubieni nieco...
jessi74 pisze:jeszcze się dzisiaj dowiedziałam że te budynki, przy których koty są dokarmiane idą do rozbiórki, więc sytuacja tych wolno żyjących też pod znakiem zapytania![]()
rozpocznie się tam budowa
Agness78 pisze:jessi74 pisze:jeszcze się dzisiaj dowiedziałam że te budynki, przy których koty są dokarmiane idą do rozbiórki, więc sytuacja tych wolno żyjących też pod znakiem zapytania![]()
rozpocznie się tam budowa
ja własnie też słyszałam ale myślałam że o inne budynki chodzi
![]()
Może jednak mamusię od maluszków gdzie indziej wypuścić? ona raczej nie nadaje się na oswojenie![]()
tylko czy wogóle gdzie indziej ona się odnajdzie
XAgaX pisze:chodzi o to ogłoszenie:
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z174405139
pisałam do dziewczyny, zachęcałam do założenia wątku, ale szukarka pokazuje, że niestety bezskutecznie![]()
prosiłam o pomoc znajomą, która z braku możliwości logistycznych (mieszka po drugiej stronie miasta i jest niezmotoryzowana) niestety pomóc nie może, o co oczywiście nie mam pretensji - obawiam się jednak niestety, że autorka ogłoszenia nie poradzi sobie sama i pojawią się kolejne kociaki(rzecz dzieje się przy ul. Przyjaźni 123 we Wrocławiu - Klecinie, dziewczyna raczej nie będzie przeszkadzać w akcji, ale obawiam się że również nie pomoże)
żeby Was nie obciążać zachęcam do skorzystania z pomocy Kasy Kastracyjnej, zastanawiam się, czy nie warto też ciachnąć tych starszych kociaków (7-miesięcznych) ...
z góry BARDZO, BARDZO dziękuję za pomoc!
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, puszatek, Rogersoimi, Tundra i 53 gości